Evaluation of adulteration in unripe banana flour by optical microscopy (2012)
Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF
Assuntos: ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS, MICROSCOPIA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LIMA, Fernanda Neres Ribeiro et al. Evaluation of adulteration in unripe banana flour by optical microscopy. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 06 nov. 2024. , 2012APA
Lima, F. N. R., Sardá, F. A. H., Santos, A. de O., & Menezes, E. W. de. (2012). Evaluation of adulteration in unripe banana flour by optical microscopy. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Lima FNR, Sardá FAH, Santos A de O, Menezes EW de. Evaluation of adulteration in unripe banana flour by optical microscopy. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 68 res. FCF001.[citado 2024 nov. 06 ]Vancouver
Lima FNR, Sardá FAH, Santos A de O, Menezes EW de. Evaluation of adulteration in unripe banana flour by optical microscopy. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 68 res. FCF001.[citado 2024 nov. 06 ]