Filtros : "ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS" "Kussuda, Marcos Yukio" Removido: "Brasil" Limpar


  • Source: Chemosensors. Unidade: IQ

    Subjects: VOLTAMETRIA, UREIA, ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS, LEITE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BUENO, Lígia et al. Voltammetric electronic tongue for discrimination of milk adulterated with urea, formaldehyde and melamine. Chemosensors, v. 2, p. 251-266, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/chemosensors2040251. Acesso em: 04 out. 2024.
    • APA

      Bueno, L., Araujo, W. R. de, Salles, M. O., Kussuda, M. Y., & Paixão, T. R. L. C. da. (2014). Voltammetric electronic tongue for discrimination of milk adulterated with urea, formaldehyde and melamine. Chemosensors, 2, 251-266. doi:10.3390/chemosensors2040251
    • NLM

      Bueno L, Araujo WR de, Salles MO, Kussuda MY, Paixão TRLC da. Voltammetric electronic tongue for discrimination of milk adulterated with urea, formaldehyde and melamine [Internet]. Chemosensors. 2014 ; 2 251-266.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.3390/chemosensors2040251
    • Vancouver

      Bueno L, Araujo WR de, Salles MO, Kussuda MY, Paixão TRLC da. Voltammetric electronic tongue for discrimination of milk adulterated with urea, formaldehyde and melamine [Internet]. Chemosensors. 2014 ; 2 251-266.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.3390/chemosensors2040251

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024