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  • Source: Chromatographia. Unidade: FCF

    Subjects: CROMATOGRAFIA LÍQUIDA, HIDRÓLISE

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    • ABNT

      RIVAS-GRANIZO, Patricia Elizabeth e SANTOS, Silvia Regina Cavani Jorge e FERRAZ, Humberto Gomes. Development of a stability-indicating LC assay method for determination of chloroquine. Chromatographia, v. 69, p. S137-S141, 2009Tradução . . Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Rivas-Granizo, P. E., Santos, S. R. C. J., & Ferraz, H. G. (2009). Development of a stability-indicating LC assay method for determination of chloroquine. Chromatographia, 69, S137-S141.
    • NLM

      Rivas-Granizo PE, Santos SRCJ, Ferraz HG. Development of a stability-indicating LC assay method for determination of chloroquine. Chromatographia. 2009 ; 69 S137-S141.[citado 2024 out. 03 ]
    • Vancouver

      Rivas-Granizo PE, Santos SRCJ, Ferraz HG. Development of a stability-indicating LC assay method for determination of chloroquine. Chromatographia. 2009 ; 69 S137-S141.[citado 2024 out. 03 ]
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FCF

    Subjects: REATORES BIOQUÍMICOS, HIDRÓLISE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      TOMOTANI, Ester Junko e VITOLO, Michele. Production of high-fructose syrup using immobilized invertase in a membrane reactor. Journal of Food Engineering, v. 80, n. 2, p. 662-667, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.07.002. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Tomotani, E. J., & Vitolo, M. (2007). Production of high-fructose syrup using immobilized invertase in a membrane reactor. Journal of Food Engineering, 80( 2), 662-667. doi:10.1016/j.jfoodeng.2006.07.002
    • NLM

      Tomotani EJ, Vitolo M. Production of high-fructose syrup using immobilized invertase in a membrane reactor [Internet]. Journal of Food Engineering. 2007 ; 80( 2): 662-667.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.07.002
    • Vancouver

      Tomotani EJ, Vitolo M. Production of high-fructose syrup using immobilized invertase in a membrane reactor [Internet]. Journal of Food Engineering. 2007 ; 80( 2): 662-667.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2006.07.002
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, ENZIMAS, HIDRÓLISE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Andréa Licia de Almeida e GIOIELLI, Luiz Antonio e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Hidrólise parcial enzimática da gordura de babaçu. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 19, n. 2, p. 270-276, 1999Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20611999000200021. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Oliveira, A. L. de A., Gioielli, L. A., & Oliveira, M. N. de. (1999). Hidrólise parcial enzimática da gordura de babaçu. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 19( 2), 270-276. doi:10.1590/s0101-20611999000200021
    • NLM

      Oliveira AL de A, Gioielli LA, Oliveira MN de. Hidrólise parcial enzimática da gordura de babaçu [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 1999 ; 19( 2): 270-276.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20611999000200021
    • Vancouver

      Oliveira AL de A, Gioielli LA, Oliveira MN de. Hidrólise parcial enzimática da gordura de babaçu [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 1999 ; 19( 2): 270-276.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20611999000200021

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