Redox-active labile iron in fortified flours from the Brazilian market (2007)
Source: Revista de Nutrição. Unidade: IQ
Subjects: FLUORESCÊNCIA, FERRO, FARINHAS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ESPÓSITO, Breno Pannia. Redox-active labile iron in fortified flours from the Brazilian market. Revista de Nutrição, v. 20, n. 4, p. 379-385, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1415-52732007000400005. Acesso em: 10 out. 2024.APA
Espósito, B. P. (2007). Redox-active labile iron in fortified flours from the Brazilian market. Revista de Nutrição, 20( 4), 379-385. doi:10.1590/s1415-52732007000400005NLM
Espósito BP. Redox-active labile iron in fortified flours from the Brazilian market [Internet]. Revista de Nutrição. 2007 ;20( 4): 379-385.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1415-52732007000400005Vancouver
Espósito BP. Redox-active labile iron in fortified flours from the Brazilian market [Internet]. Revista de Nutrição. 2007 ;20( 4): 379-385.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1415-52732007000400005