Filtros : "Indexado no CAB Abstract" "FARINHAS" Removido: "Gama Rodrigues, Joaquim José" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Revista de Nutrição. Unidade: IQ

    Subjects: FLUORESCÊNCIA, FERRO, FARINHAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ESPÓSITO, Breno Pannia. Redox-active labile iron in fortified flours from the Brazilian market. Revista de Nutrição, v. 20, n. 4, p. 379-385, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1415-52732007000400005. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Espósito, B. P. (2007). Redox-active labile iron in fortified flours from the Brazilian market. Revista de Nutrição, 20( 4), 379-385. doi:10.1590/s1415-52732007000400005
    • NLM

      Espósito BP. Redox-active labile iron in fortified flours from the Brazilian market [Internet]. Revista de Nutrição. 2007 ;20( 4): 379-385.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1415-52732007000400005
    • Vancouver

      Espósito BP. Redox-active labile iron in fortified flours from the Brazilian market [Internet]. Revista de Nutrição. 2007 ;20( 4): 379-385.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1415-52732007000400005

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024