Source: Memórias do Instituto Butantan. Conference titles: Reunião Científica Anual do Instituto Butantan. Unidade: FCF
Subjects: SEMENTES, ROMÃ, ANTIOXIDANTES
ABNT
MELO, Illana Louise Pereira de et al. Effect of punicic acid from pomegranate seeds (Punica granatum, L) on antioxidant enzymes in animal model. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 nov. 2024. , 2012APA
Melo, I. L. P. de, Mancini, D. A. P., Pinto, J. R., & Mancini-Filho, J. (2012). Effect of punicic acid from pomegranate seeds (Punica granatum, L) on antioxidant enzymes in animal model. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Melo ILP de, Mancini DAP, Pinto JR, Mancini-Filho J. Effect of punicic acid from pomegranate seeds (Punica granatum, L) on antioxidant enzymes in animal model. Memórias do Instituto Butantan. 2012 ; 69 269 res. 10.12.[citado 2024 nov. 10 ]Vancouver
Melo ILP de, Mancini DAP, Pinto JR, Mancini-Filho J. Effect of punicic acid from pomegranate seeds (Punica granatum, L) on antioxidant enzymes in animal model. Memórias do Instituto Butantan. 2012 ; 69 269 res. 10.12.[citado 2024 nov. 10 ]