Chemical characterization of fruits of Garcinia brasiliensis Mart. (2025)
Source: Ciência Rural. Unidade: IQSC
Subjects: VITAMINAS, FLAVONOIDES, VITAMINA B12
ABNT
SILVA, Caroline Woelffel et al. Chemical characterization of fruits of Garcinia brasiliensis Mart. Ciência Rural, v. 55, n. 5, p. e20240285, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20240285. Acesso em: 17 maio 2025.APA
Silva, C. W., Gonçalves, P. C., Costa, C. Z., Soares, K. L., Batista, P. B., Marques, S., et al. (2025). Chemical characterization of fruits of Garcinia brasiliensis Mart. Ciência Rural, 55( 5), e20240285. doi:10.1590/0103-8478cr20240285NLM
Silva CW, Gonçalves PC, Costa CZ, Soares KL, Batista PB, Marques S, Maróstica Junior MR, Bogusz Junior S, Núñez O, Scherer R. Chemical characterization of fruits of Garcinia brasiliensis Mart. [Internet]. Ciência Rural. 2025 ;55( 5): e20240285.[citado 2025 maio 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20240285Vancouver
Silva CW, Gonçalves PC, Costa CZ, Soares KL, Batista PB, Marques S, Maróstica Junior MR, Bogusz Junior S, Núñez O, Scherer R. Chemical characterization of fruits of Garcinia brasiliensis Mart. [Internet]. Ciência Rural. 2025 ;55( 5): e20240285.[citado 2025 maio 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20240285