Filtros : "IB" "SALATINO, MARIA LUIZA FARIA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Apicultural Research. Unidade: IB

    Subjects: ABELHAS-SEM-FERRÃO, MELIPONICULTURA, PRÓPOLIS, CONTROLE DA QUALIDADE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      REGNIER, Leonardo e SALATINO, Maria Luiza Faria e SALATINO, Antonio. Parameters of the gross composition of propolis from Brazilian Meliponini. Journal of Apicultural Research, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/00218839.2023.2216328. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Regnier, L., Salatino, M. L. F., & Salatino, A. (2023). Parameters of the gross composition of propolis from Brazilian Meliponini. Journal of Apicultural Research. doi:10.1080/00218839.2023.2216328
    • NLM

      Regnier L, Salatino MLF, Salatino A. Parameters of the gross composition of propolis from Brazilian Meliponini [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2023 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2023.2216328
    • Vancouver

      Regnier L, Salatino MLF, Salatino A. Parameters of the gross composition of propolis from Brazilian Meliponini [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2023 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2023.2216328
  • Source: Química Nova. Unidade: IB

    Subjects: ABELHAS-SEM-FERRÃO, MELIPONICULTURA, FLAVONOIDES

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERREIRA, Joselena Mendonça et al. Chemical profile and antioxidant activity of geopropolis from Melipona subnitida collected inside and outside the nest. Química Nova, v. 45, n. 10, p. 1189-1196, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.21577/0100-4042.20170928. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Ferreira, J. M., Negri, G., Salatino, M. L. F., Message, D., & Salatino, A. (2022). Chemical profile and antioxidant activity of geopropolis from Melipona subnitida collected inside and outside the nest. Química Nova, 45( 10), 1189-1196. doi:10.21577/0100-4042.20170928
    • NLM

      Ferreira JM, Negri G, Salatino MLF, Message D, Salatino A. Chemical profile and antioxidant activity of geopropolis from Melipona subnitida collected inside and outside the nest [Internet]. Química Nova. 2022 ; 45( 10): 1189-1196.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.21577/0100-4042.20170928
    • Vancouver

      Ferreira JM, Negri G, Salatino MLF, Message D, Salatino A. Chemical profile and antioxidant activity of geopropolis from Melipona subnitida collected inside and outside the nest [Internet]. Química Nova. 2022 ; 45( 10): 1189-1196.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.21577/0100-4042.20170928
  • Source: Journal of Seed Science. Unidade: IB

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, METABOLISMO VEGETAL, EMBRIOGÊNESE

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, João Paulo Naldi et al. Active metabolism during desiccation of the desiccation tolerant short-lived seeds of Poincianella pluviosa (DC.) L. P. Queiroz. Journal of Seed Science, v. 44, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/2317-1545v44261911. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Silva, J. P. N., Salatino, M. L. F., Barbedo, C. J., Figueiredo-Ribeiro, R. de C. L., & Centeno, D. da C. (2022). Active metabolism during desiccation of the desiccation tolerant short-lived seeds of Poincianella pluviosa (DC.) L. P. Queiroz. Journal of Seed Science, 44. doi:10.1590/2317-1545v44261911
    • NLM

      Silva JPN, Salatino MLF, Barbedo CJ, Figueiredo-Ribeiro R de CL, Centeno D da C. Active metabolism during desiccation of the desiccation tolerant short-lived seeds of Poincianella pluviosa (DC.) L. P. Queiroz [Internet]. Journal of Seed Science. 2022 ; 44[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/2317-1545v44261911
    • Vancouver

      Silva JPN, Salatino MLF, Barbedo CJ, Figueiredo-Ribeiro R de CL, Centeno D da C. Active metabolism during desiccation of the desiccation tolerant short-lived seeds of Poincianella pluviosa (DC.) L. P. Queiroz [Internet]. Journal of Seed Science. 2022 ; 44[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/2317-1545v44261911
  • Source: Apidologie. Unidade: IB

    Subjects: FLAVONOIDES, COMPOSTOS FENÓLICOS, CERA, RESINAS, PÓLEN

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALATINO, Antonio e SALATINO, Maria Luiza Faria. Scientific note: often quoted, but not factual data about propolis composition. Apidologie, v. 52, p. 312–314, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13592-020-00821-x. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Salatino, A., & Salatino, M. L. F. (2021). Scientific note: often quoted, but not factual data about propolis composition. Apidologie, 52, 312–314. doi:10.1007/s13592-020-00821-x
    • NLM

      Salatino A, Salatino MLF. Scientific note: often quoted, but not factual data about propolis composition [Internet]. Apidologie. 2021 ; 52 312–314.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13592-020-00821-x
    • Vancouver

      Salatino A, Salatino MLF. Scientific note: often quoted, but not factual data about propolis composition [Internet]. Apidologie. 2021 ; 52 312–314.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13592-020-00821-x
  • Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química-COBEQ. Unidades: EP, IB, ICB

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, OURO, MEDICINA

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Camila Menezes Freire de et al. Síntese de nanopartículas de ouro e sua associação com echistatina visando à ação antitumoral. . Campinas: Galoá. Disponível em: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/sintese-de-nanoparticulas-de-ouro-e-sua-associacao-com-echistatina-visando-a-aca?lang=pt-br. Acesso em: 04 mar. 2024. , 2021
    • APA

      Souza, C. M. F. de, Salatino, M. L. F., Favaro, M. T. de P., Magalhães, G. S., & Azzoni, A. R. (2021). Síntese de nanopartículas de ouro e sua associação com echistatina visando à ação antitumoral. Campinas: Galoá. Recuperado de https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/sintese-de-nanoparticulas-de-ouro-e-sua-associacao-com-echistatina-visando-a-aca?lang=pt-br
    • NLM

      Souza CMF de, Salatino MLF, Favaro MT de P, Magalhães GS, Azzoni AR. Síntese de nanopartículas de ouro e sua associação com echistatina visando à ação antitumoral [Internet]. 2021 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/sintese-de-nanoparticulas-de-ouro-e-sua-associacao-com-echistatina-visando-a-aca?lang=pt-br
    • Vancouver

      Souza CMF de, Salatino MLF, Favaro MT de P, Magalhães GS, Azzoni AR. Síntese de nanopartículas de ouro e sua associação com echistatina visando à ação antitumoral [Internet]. 2021 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://proceedings.science/cobeq/cobeq-2021/trabalhos/sintese-de-nanoparticulas-de-ouro-e-sua-associacao-com-echistatina-visando-a-aca?lang=pt-br
  • Source: Biochemical Systematics and Ecology. Unidade: IB

    Subjects: BOTÂNICA (CLASSIFICAÇÃO), EUPHORBIACEAE, FLAVONOIDES, METABOLISMO SECUNDÁRIO, PLANTAS MEDICINAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIANI, Jocimar et al. Leaf flavonoids from Croton urucurana and C. floribundus (Euphorbiaceae). Biochemical Systematics and Ecology, v. 94, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bse.2020.104217. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Oliani, J., Ferreira, M. J. P., Salatino, A., & Salatino, M. L. F. (2021). Leaf flavonoids from Croton urucurana and C. floribundus (Euphorbiaceae). Biochemical Systematics and Ecology, 94. doi:10.1016/j.bse.2020.104217
    • NLM

      Oliani J, Ferreira MJP, Salatino A, Salatino MLF. Leaf flavonoids from Croton urucurana and C. floribundus (Euphorbiaceae) [Internet]. Biochemical Systematics and Ecology. 2021 ; 94[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bse.2020.104217
    • Vancouver

      Oliani J, Ferreira MJP, Salatino A, Salatino MLF. Leaf flavonoids from Croton urucurana and C. floribundus (Euphorbiaceae) [Internet]. Biochemical Systematics and Ecology. 2021 ; 94[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bse.2020.104217
  • Source: Apidologie. Unidade: IB

    Subjects: PRÓPOLIS, PRODUTOS NATURAIS, PLANTAS MEDICINAIS, FLAVONOIDES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALATINO, Antonio e SALATINO, Maria Luiza Faria e NEGRI, Giuseppina. How diverse is the chemistry and plant origin of Brazilian propolis?. Apidologie, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13592-021-00889-z. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Salatino, A., Salatino, M. L. F., & Negri, G. (2021). How diverse is the chemistry and plant origin of Brazilian propolis? Apidologie. doi:10.1007/s13592-021-00889-z
    • NLM

      Salatino A, Salatino MLF, Negri G. How diverse is the chemistry and plant origin of Brazilian propolis? [Internet]. Apidologie. 2021 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13592-021-00889-z
    • Vancouver

      Salatino A, Salatino MLF, Negri G. How diverse is the chemistry and plant origin of Brazilian propolis? [Internet]. Apidologie. 2021 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13592-021-00889-z
  • Source: Brazilian Journal of Botany. Unidade: IB

    Subjects: FLAVONOIDES, ACILAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIANI, Jocimar et al. Acylation of favonol glycosides using protein extracts of Croton species (Euphorbiaceae). Brazilian Journal of Botany, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s40415-021-00748-2. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Oliani, J., Cesarino, I., Salatino, M. L. F., & Salatino, A. (2021). Acylation of favonol glycosides using protein extracts of Croton species (Euphorbiaceae). Brazilian Journal of Botany. doi:10.1007/s40415-021-00748-2
    • NLM

      Oliani J, Cesarino I, Salatino MLF, Salatino A. Acylation of favonol glycosides using protein extracts of Croton species (Euphorbiaceae) [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2021 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-021-00748-2
    • Vancouver

      Oliani J, Cesarino I, Salatino MLF, Salatino A. Acylation of favonol glycosides using protein extracts of Croton species (Euphorbiaceae) [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2021 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-021-00748-2
  • Source: Apidologie. Unidade: IB

    Subjects: PRÓPOLIS, FLAVONOIDES, POLINIZAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALATINO, Antonio e SALATINO, Maria Luiza Faria. Scientific note: often quoted, but not factual data about propolis composition. Apidologie, v. 52, p. 312–314, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13592-020-00821-x. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Salatino, A., & Salatino, M. L. F. (2021). Scientific note: often quoted, but not factual data about propolis composition. Apidologie, 52, 312–314. doi:10.1007/s13592-020-00821-x
    • NLM

      Salatino A, Salatino MLF. Scientific note: often quoted, but not factual data about propolis composition [Internet]. Apidologie. 2021 ; 52 312–314.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13592-020-00821-x
    • Vancouver

      Salatino A, Salatino MLF. Scientific note: often quoted, but not factual data about propolis composition [Internet]. Apidologie. 2021 ; 52 312–314.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13592-020-00821-x
  • Source: Journal of Food Science and Technology (New Delhi). Unidades: IB, ICB

    Subjects: MICROBIOLOGIA, PRÓPOLIS, EXTRATOS (FORMAS FARMACÊUTICAS), MYCOPLASMA, FLAVONOIDES, MEDICAMENTO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARAÚJO, Camila do Nascimento et al. Chemical composition and antimycoplasma activity of a brown propolis from Southern Brazil. Journal of Food Science and Technology (New Delhi), p. 8 , 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13197-020-04461-y. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Araújo, C. do N., Mayworm, M. A. S., Yatsuda, R., Negri, G., Salatino, M. L. F., Salatino, A., et al. (2020). Chemical composition and antimycoplasma activity of a brown propolis from Southern Brazil. Journal of Food Science and Technology (New Delhi), 8 . doi:10.1007/s13197-020-04461-y
    • NLM

      Araújo C do N, Mayworm MAS, Yatsuda R, Negri G, Salatino MLF, Salatino A, Timenetsky J, Campos GB. Chemical composition and antimycoplasma activity of a brown propolis from Southern Brazil [Internet]. Journal of Food Science and Technology (New Delhi). 2020 ;8 .[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-020-04461-y
    • Vancouver

      Araújo C do N, Mayworm MAS, Yatsuda R, Negri G, Salatino MLF, Salatino A, Timenetsky J, Campos GB. Chemical composition and antimycoplasma activity of a brown propolis from Southern Brazil [Internet]. Journal of Food Science and Technology (New Delhi). 2020 ;8 .[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-020-04461-y
  • Source: Biochemical Systematics and Ecology. Unidade: IB

    Subjects: CERRADO, MARCADOR MOLECULAR, ÁCIDOS GRAXOS, CORTIÇA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALATINO, Antonio et al. Fingerprinting of cerrado species based on cork lipophilic constituents. Biochemical Systematics and Ecology, v. 28, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bse.2019.103989. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Salatino, A., Ferreira, M. J. P., Udulutsch, R. G., Palacios, C. E., & Salatino, M. L. F. (2020). Fingerprinting of cerrado species based on cork lipophilic constituents. Biochemical Systematics and Ecology, 28. doi:10.1016/j.bse.2019.103989
    • NLM

      Salatino A, Ferreira MJP, Udulutsch RG, Palacios CE, Salatino MLF. Fingerprinting of cerrado species based on cork lipophilic constituents [Internet]. Biochemical Systematics and Ecology. 2020 ; 28[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bse.2019.103989
    • Vancouver

      Salatino A, Ferreira MJP, Udulutsch RG, Palacios CE, Salatino MLF. Fingerprinting of cerrado species based on cork lipophilic constituents [Internet]. Biochemical Systematics and Ecology. 2020 ; 28[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bse.2019.103989
  • Source: Journal of Apicultural Research. Unidade: IB

    Subjects: PRÓPOLIS, ABELHAS, PRODUTOS NATURAIS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERNANDES-SILVA, Caroline C et al. Propolis obtained in a clearing inside the Atlantic Forest in Ubatuba (São Paulo state, Brazil): essential oil and possible botanical origin. Journal of Apicultural Research, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/00218839.2020.1797994. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Fernandes-Silva, C. C., Teixeira, E. W., Alves, M. L. T. M. F., Negri, G., Salatino, M. L. F., & Salatino, A. (2020). Propolis obtained in a clearing inside the Atlantic Forest in Ubatuba (São Paulo state, Brazil): essential oil and possible botanical origin. Journal of Apicultural Research. doi:10.1080/00218839.2020.1797994
    • NLM

      Fernandes-Silva CC, Teixeira EW, Alves MLTMF, Negri G, Salatino MLF, Salatino A. Propolis obtained in a clearing inside the Atlantic Forest in Ubatuba (São Paulo state, Brazil): essential oil and possible botanical origin [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2020 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2020.1797994
    • Vancouver

      Fernandes-Silva CC, Teixeira EW, Alves MLTMF, Negri G, Salatino MLF, Salatino A. Propolis obtained in a clearing inside the Atlantic Forest in Ubatuba (São Paulo state, Brazil): essential oil and possible botanical origin [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2020 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2020.1797994
  • Source: Revista Brasileira de Farmacognosia = Brazilian Journal of Pharmacognosy. Unidade: IB

    Subjects: FITOQUÍMICA, PRÓPOLIS, PLANTAS MEDICINAIS, ANTIOXIDANTES, ANTI-HIV, FLAVONOIDES

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Caroline Cristina Fernandes da et al. Chemical characterization, antioxidant and anti-HIV activities of a Brazilian propolis from Ceará state. Revista Brasileira de Farmacognosia = Brazilian Journal of Pharmacognosy, v. 29, p. 309-318, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bjp.2019.04.001. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Silva, C. C. F. da, Salatino, A., Motta, L. B. da, Negri, G., & Salatino, M. L. F. (2019). Chemical characterization, antioxidant and anti-HIV activities of a Brazilian propolis from Ceará state. Revista Brasileira de Farmacognosia = Brazilian Journal of Pharmacognosy, 29, 309-318. doi:10.1016/j.bjp.2019.04.001
    • NLM

      Silva CCF da, Salatino A, Motta LB da, Negri G, Salatino MLF. Chemical characterization, antioxidant and anti-HIV activities of a Brazilian propolis from Ceará state [Internet]. Revista Brasileira de Farmacognosia = Brazilian Journal of Pharmacognosy. 2019 ; 29 309-318.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjp.2019.04.001
    • Vancouver

      Silva CCF da, Salatino A, Motta LB da, Negri G, Salatino MLF. Chemical characterization, antioxidant and anti-HIV activities of a Brazilian propolis from Ceará state [Internet]. Revista Brasileira de Farmacognosia = Brazilian Journal of Pharmacognosy. 2019 ; 29 309-318.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjp.2019.04.001
  • Source: Brazilian Journal of Botany. Unidade: IB

    Subjects: BOTÂNICA (CLASSIFICAÇÃO), ORCHIDACEAE, HISTOQUÍMICA VEGETAL, SECREÇÃO VEGETAL, COMPOSTOS FENÓLICOS, POLISSACARÍDEOS, TERPENOS, ANATOMIA VEGETAL

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAZZONI-VIVEIROS, Solange Cristina et al. Labellar secretion and secretory trichomes of Rhetinantha cerifera (Barb. Rodr.) M.A.Blanco (Orchidaceae, Maxillariinae): micromorphology and composition. Brazilian Journal of Botany, v. 42, n. 1, p. 119-134, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s40415-019-00516-3. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Mazzoni-Viveiros, S. C., Salatino, A., Salatino, M. L. F., Barros, F. de, Negri, G., Cardoso‐Gustavson, P., & Castro, M. de M. (2019). Labellar secretion and secretory trichomes of Rhetinantha cerifera (Barb. Rodr.) M.A.Blanco (Orchidaceae, Maxillariinae): micromorphology and composition. Brazilian Journal of Botany, 42( 1), 119-134. doi:10.1007/s40415-019-00516-3
    • NLM

      Mazzoni-Viveiros SC, Salatino A, Salatino MLF, Barros F de, Negri G, Cardoso‐Gustavson P, Castro M de M. Labellar secretion and secretory trichomes of Rhetinantha cerifera (Barb. Rodr.) M.A.Blanco (Orchidaceae, Maxillariinae): micromorphology and composition [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2019 ; 42( 1): 119-134.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-019-00516-3
    • Vancouver

      Mazzoni-Viveiros SC, Salatino A, Salatino MLF, Barros F de, Negri G, Cardoso‐Gustavson P, Castro M de M. Labellar secretion and secretory trichomes of Rhetinantha cerifera (Barb. Rodr.) M.A.Blanco (Orchidaceae, Maxillariinae): micromorphology and composition [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2019 ; 42( 1): 119-134.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-019-00516-3
  • Source: MOJ Food Processing & Technology. Unidade: IB

    Subjects: PRÓPOLIS, ABELHAS, APICULTURA, FLAVONOIDES, POLINIZAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALATINO, Antonio e PEREIRA, Leonardo Regnier L e SALATINO, Maria Luiza Faria. The emerging market of propolis of stingless bees in tropical countries. MOJ Food Processing & Technology, v. 7, n. 2, p. 27-29, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.15406/mojfpt.2019.07.00215. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Salatino, A., Pereira, L. R. L., & Salatino, M. L. F. (2019). The emerging market of propolis of stingless bees in tropical countries. MOJ Food Processing & Technology, 7( 2), 27-29. doi:10.15406/mojfpt.2019.07.00215
    • NLM

      Salatino A, Pereira LRL, Salatino MLF. The emerging market of propolis of stingless bees in tropical countries [Internet]. MOJ Food Processing & Technology. 2019 ; 7( 2): 27-29.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.15406/mojfpt.2019.07.00215
    • Vancouver

      Salatino A, Pereira LRL, Salatino MLF. The emerging market of propolis of stingless bees in tropical countries [Internet]. MOJ Food Processing & Technology. 2019 ; 7( 2): 27-29.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.15406/mojfpt.2019.07.00215
  • Source: MOJ Food Processing & Technology. Unidade: IB

    Subjects: PRÓPOLIS, ABELHAS, LEGUMINOSAE

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALATINO, Antonio e SALATINO, Maria Luiza Faria. Brazilian red propolis: legitimate name of the plant resin source. MOJ Food Processing & Technology, v. 6, n. 1, p. 21-22, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.15406/mojfpt.2018.06.00139. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Salatino, A., & Salatino, M. L. F. (2018). Brazilian red propolis: legitimate name of the plant resin source. MOJ Food Processing & Technology, 6( 1), 21-22. doi:10.15406/mojfpt.2018.06.00139
    • NLM

      Salatino A, Salatino MLF. Brazilian red propolis: legitimate name of the plant resin source [Internet]. MOJ Food Processing & Technology. 2018 ; 6( 1): 21-22.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.15406/mojfpt.2018.06.00139
    • Vancouver

      Salatino A, Salatino MLF. Brazilian red propolis: legitimate name of the plant resin source [Internet]. MOJ Food Processing & Technology. 2018 ; 6( 1): 21-22.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.15406/mojfpt.2018.06.00139
  • Source: MOJ Food Processing & Technology. Unidade: IB

    Subjects: BOTÂNICA, NÉCTAR, ABELHAS, PRÓPOLIS, METABÓLITOS SECUNDÁRIOS, IMUNIDADE, RESINAS VEGETAIS, ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALATINO, Antonio e SALATINO, Maria Luiza Faria. Why Do Honeybees Exploit so Few Plant Species as Propolis Sources?. MOJ Food Processing & Technology, v. 4, n. 5, p. 1-3, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.15406/mojfpt.2017.04.00107. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Salatino, A., & Salatino, M. L. F. (2017). Why Do Honeybees Exploit so Few Plant Species as Propolis Sources? MOJ Food Processing & Technology, 4( 5), 1-3. doi:10.15406/mojfpt.2017.04.00107
    • NLM

      Salatino A, Salatino MLF. Why Do Honeybees Exploit so Few Plant Species as Propolis Sources? [Internet]. MOJ Food Processing & Technology. 2017 ; 4( 5): 1-3.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.15406/mojfpt.2017.04.00107
    • Vancouver

      Salatino A, Salatino MLF. Why Do Honeybees Exploit so Few Plant Species as Propolis Sources? [Internet]. MOJ Food Processing & Technology. 2017 ; 4( 5): 1-3.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.15406/mojfpt.2017.04.00107
  • Source: Brazilian Journal of Botany. Unidade: IB

    Subjects: PRÓPOLIS, FITOQUÍMICA, FITOTOXICIDADE, ANATOMIA VEGETAL, FILOGENIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAYWORM, Marco A. S et al. Monoterpenes from the essential oil from Brazilian propolis affect seedling cellular elongation. Brazilian Journal of Botany, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s40415-017-0366-3. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Mayworm, M. A. S., Santos, A. B. dos, Melo-de-Pinna, G. F. de A., Salatino, A., Salatino, M. L. F., & Demarco, D. (2017). Monoterpenes from the essential oil from Brazilian propolis affect seedling cellular elongation. Brazilian Journal of Botany. doi:10.1007/s40415-017-0366-3
    • NLM

      Mayworm MAS, Santos AB dos, Melo-de-Pinna GF de A, Salatino A, Salatino MLF, Demarco D. Monoterpenes from the essential oil from Brazilian propolis affect seedling cellular elongation [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2017 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-017-0366-3
    • Vancouver

      Mayworm MAS, Santos AB dos, Melo-de-Pinna GF de A, Salatino A, Salatino MLF, Demarco D. Monoterpenes from the essential oil from Brazilian propolis affect seedling cellular elongation [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2017 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-017-0366-3
  • Source: World Journal of Chemical Education. Unidade: IB

    Subjects: CAFEÍNA, SOFTWARES, QUÍMICA DE ALIMENTOS, ALCALOIDES, ENSINO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PALACIOS, Carmen e SALATINO, Maria Luiza Faria e SALATINO, Antonio. TLC Procedure for Determination of Approximate Contents of Caffeine in Food and Beverages. World Journal of Chemical Education, v. 5, n. 5, p. 148-152, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.12691/wjce-5-5-1. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Palacios, C., Salatino, M. L. F., & Salatino, A. (2017). TLC Procedure for Determination of Approximate Contents of Caffeine in Food and Beverages. World Journal of Chemical Education, 5( 5), 148-152. doi:10.12691/wjce-5-5-1
    • NLM

      Palacios C, Salatino MLF, Salatino A. TLC Procedure for Determination of Approximate Contents of Caffeine in Food and Beverages [Internet]. World Journal of Chemical Education. 2017 ; 5( 5): 148-152.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.12691/wjce-5-5-1
    • Vancouver

      Palacios C, Salatino MLF, Salatino A. TLC Procedure for Determination of Approximate Contents of Caffeine in Food and Beverages [Internet]. World Journal of Chemical Education. 2017 ; 5( 5): 148-152.[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.12691/wjce-5-5-1
  • Source: Brazilian Journal of Botany. Unidade: IB

    Subjects: SEMENTES, CARBOIDRATOS, ÁCIDO LINOLEICO, ESTRESSE OXIDATIVO, BIOQUÍMICA VEGETAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, João Paulo Naldi et al. Implications of the fatty acids and carbohydrate variation during maturation upon Poincianella pluviosa (sibipiruna) seeds storability. Brazilian Journal of Botany, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s40415-016-0342-3. Acesso em: 04 mar. 2024.
    • APA

      Silva, J. P. N., Salatino, M. L. F., Centeno, D. da C., Barbedo, C. J., & Figueiredo-Ribeiro, R. de C. L. (2016). Implications of the fatty acids and carbohydrate variation during maturation upon Poincianella pluviosa (sibipiruna) seeds storability. Brazilian Journal of Botany. doi:10.1007/s40415-016-0342-3
    • NLM

      Silva JPN, Salatino MLF, Centeno D da C, Barbedo CJ, Figueiredo-Ribeiro R de CL. Implications of the fatty acids and carbohydrate variation during maturation upon Poincianella pluviosa (sibipiruna) seeds storability [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2016 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-016-0342-3
    • Vancouver

      Silva JPN, Salatino MLF, Centeno D da C, Barbedo CJ, Figueiredo-Ribeiro R de CL. Implications of the fatty acids and carbohydrate variation during maturation upon Poincianella pluviosa (sibipiruna) seeds storability [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2016 ;[citado 2024 mar. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-016-0342-3

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024