Effectiveness of red propolis extract as a natural antioxidant in frozen lamb burgers (2025)
Source: Meat Science. Unidades: FZEA, ESALQ, Interunidades em Sistemas Integrados em Alimentos
Subjects: ANTIOXIDANTES, CONGELAMENTO, CORDEIROS, HAMBÚRGUER, LIPÍDEOS, OXIDAÇÃO, PRÓPOLIS
ABNT
GOTARDO, Luciana Ruggeri Menezes et al. Effectiveness of red propolis extract as a natural antioxidant in frozen lamb burgers. Meat Science, v. 226, p. 1-9, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2025.109829. Acesso em: 19 maio 2025.APA
Gotardo, L. R. M., Carvalho, F. A. L. de, Gonçalves, L. A., Quirino, D. J. G., Favaro-Trindade, C. S., Alencar, S. M. de, et al. (2025). Effectiveness of red propolis extract as a natural antioxidant in frozen lamb burgers. Meat Science, 226, 1-9. doi:10.1016/j.meatsci.2025.109829NLM
Gotardo LRM, Carvalho FAL de, Gonçalves LA, Quirino DJG, Favaro-Trindade CS, Alencar SM de, Oliveira AL de, Trindade MA. Effectiveness of red propolis extract as a natural antioxidant in frozen lamb burgers [Internet]. Meat Science. 2025 ; 226 1-9.[citado 2025 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2025.109829Vancouver
Gotardo LRM, Carvalho FAL de, Gonçalves LA, Quirino DJG, Favaro-Trindade CS, Alencar SM de, Oliveira AL de, Trindade MA. Effectiveness of red propolis extract as a natural antioxidant in frozen lamb burgers [Internet]. Meat Science. 2025 ; 226 1-9.[citado 2025 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2025.109829