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  • Source: Food Bioscience. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, VITAMINA D

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    • ABNT

      CUCICK, Ana Clara Candelaria et al. Impact of folate bio-enriched fermented beverage on vitamin D receptor and folate transporters expression in the colon: insights from in vitro and in vivo studies. Food Bioscience, v. 65, p. 1-13 art. 106106, 2025Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2025.106106. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Cucick, A. C. C., Laiño, J. E., LeBlanc, A. de M. de, Herkenhoff, M. E., Suzuki, J. Y., Franco, B. D. G. de M., et al. (2025). Impact of folate bio-enriched fermented beverage on vitamin D receptor and folate transporters expression in the colon: insights from in vitro and in vivo studies. Food Bioscience, 65, 1-13 art. 106106. doi:10.1016/j.fbio.2025.106106
    • NLM

      Cucick ACC, Laiño JE, LeBlanc A de M de, Herkenhoff ME, Suzuki JY, Franco BDG de M, Fabi JP, LeBlanc JG, Saad SMI. Impact of folate bio-enriched fermented beverage on vitamin D receptor and folate transporters expression in the colon: insights from in vitro and in vivo studies [Internet]. Food Bioscience. 2025 ; 65 1-13 art. 106106.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2025.106106
    • Vancouver

      Cucick ACC, Laiño JE, LeBlanc A de M de, Herkenhoff ME, Suzuki JY, Franco BDG de M, Fabi JP, LeBlanc JG, Saad SMI. Impact of folate bio-enriched fermented beverage on vitamin D receptor and folate transporters expression in the colon: insights from in vitro and in vivo studies [Internet]. Food Bioscience. 2025 ; 65 1-13 art. 106106.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2025.106106
  • Source: Food Bioscience. Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: EXPRESSÃO GÊNICA, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      SUZUKI, Juliana Yumi et al. Gene expression analysis and metabolomics of red pitaya fermented with probiotic strains: implications for vitamin D receptor and inflammatory pathways. Food Bioscience, v. 68, p. 1-14 art. 106364, 2025Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2025.106364. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Suzuki, J. Y., Herkenhoff, M. E., Yoon, J., Jesus, L. S. de, Amaral, S. C. do, Sartori, A. G. de O., et al. (2025). Gene expression analysis and metabolomics of red pitaya fermented with probiotic strains: implications for vitamin D receptor and inflammatory pathways. Food Bioscience, 68, 1-14 art. 106364. doi:10.1016/j.fbio.2025.106364
    • NLM

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Yoon J, Jesus LS de, Amaral SC do, Sartori AG de O, Crnkovic CM, Fabi JP, Saad SMI. Gene expression analysis and metabolomics of red pitaya fermented with probiotic strains: implications for vitamin D receptor and inflammatory pathways [Internet]. Food Bioscience. 2025 ; 68 1-14 art. 106364.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2025.106364
    • Vancouver

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Yoon J, Jesus LS de, Amaral SC do, Sartori AG de O, Crnkovic CM, Fabi JP, Saad SMI. Gene expression analysis and metabolomics of red pitaya fermented with probiotic strains: implications for vitamin D receptor and inflammatory pathways [Internet]. Food Bioscience. 2025 ; 68 1-14 art. 106364.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2025.106364
  • Source: Microbiota e o eixo intestino-cérebro. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, PREBIÓTICOS

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    • ABNT

      BEDANI, Raquel et al. Probióticos e prebióticos: o estado da arte. Microbiota e o eixo intestino-cérebro. Tradução . Barueri: Manole, 2025. . . Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Bedani, R., Oliveira, M. T. de, Gonzalez, M. A. B. S., Sivieri, K., & Saad, S. M. I. (2025). Probióticos e prebióticos: o estado da arte. In Microbiota e o eixo intestino-cérebro. Barueri: Manole.
    • NLM

      Bedani R, Oliveira MT de, Gonzalez MABS, Sivieri K, Saad SMI. Probióticos e prebióticos: o estado da arte. In: Microbiota e o eixo intestino-cérebro. Barueri: Manole; 2025. [citado 2025 maio 15 ]
    • Vancouver

      Bedani R, Oliveira MT de, Gonzalez MABS, Sivieri K, Saad SMI. Probióticos e prebióticos: o estado da arte. In: Microbiota e o eixo intestino-cérebro. Barueri: Manole; 2025. [citado 2025 maio 15 ]
  • Source: Reviews in Fish Biology and Fisheries. Unidade: FCF

    Subjects: TILÁPIA, PROBIÓTICOS, PANDEMIAS, PISCICULTURA

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    • ABNT

      PEREIRA, Wellison Amorim et al. Navigating post-pandemic tilapia farming: a systematic review and meta-analysis of probiotic as a strategy for sustainable production. Reviews in Fish Biology and Fisheries, v. 35, 2025Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1007/s11160-024-09917-4. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Pereira, W. A., Reis, I. L., Villasante, A., Ramirez, C., Franco, S. M., Mendonça, C. M. N., et al. (2025). Navigating post-pandemic tilapia farming: a systematic review and meta-analysis of probiotic as a strategy for sustainable production. Reviews in Fish Biology and Fisheries, 35. doi:10.1007/s11160-024-09917-4
    • NLM

      Pereira WA, Reis IL, Villasante A, Ramirez C, Franco SM, Mendonça CMN, Dias D de C, Tachibana L, Converti A, El-Sayed A-FM, Romero J, Villalobos EF, Oliveira RP de S. Navigating post-pandemic tilapia farming: a systematic review and meta-analysis of probiotic as a strategy for sustainable production [Internet]. Reviews in Fish Biology and Fisheries. 2025 ; 35[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s11160-024-09917-4
    • Vancouver

      Pereira WA, Reis IL, Villasante A, Ramirez C, Franco SM, Mendonça CMN, Dias D de C, Tachibana L, Converti A, El-Sayed A-FM, Romero J, Villalobos EF, Oliveira RP de S. Navigating post-pandemic tilapia farming: a systematic review and meta-analysis of probiotic as a strategy for sustainable production [Internet]. Reviews in Fish Biology and Fisheries. 2025 ; 35[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s11160-024-09917-4
  • Unidade: FCF

    Subjects: MICROBIOLOGIA APLICADA, PROBIÓTICOS, NUTRIÇÃO ANIMAL, AVICULTURA

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    • ABNT

      MENDONÇA, Carlos Miguel Nóbrega. The prevention as an approach to promoting sanitary safety and sustainability in poultry farming: emphasis on precision nutrition and animal gastrointestinal health. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-19092024-101741/. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Mendonça, C. M. N. (2024). The prevention as an approach to promoting sanitary safety and sustainability in poultry farming: emphasis on precision nutrition and animal gastrointestinal health (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-19092024-101741/
    • NLM

      Mendonça CMN. The prevention as an approach to promoting sanitary safety and sustainability in poultry farming: emphasis on precision nutrition and animal gastrointestinal health [Internet]. 2024 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-19092024-101741/
    • Vancouver

      Mendonça CMN. The prevention as an approach to promoting sanitary safety and sustainability in poultry farming: emphasis on precision nutrition and animal gastrointestinal health [Internet]. 2024 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9134/tde-19092024-101741/
  • Source: Probiotics and Antimicrobial Proteins. Unidade: FCF

    Subjects: PEPTÍDEOS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      TODOROV, Svetoslav Dimitrov e OUWEHAND, Arthur. Bacteriocins and Antimicrobial Peptides Symposium, Part of International Probiotic Conference, Prague 18–20 june 2024. Probiotics and Antimicrobial Proteins. New York: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://dx.doi.org/10.1007/s12602-024-10218-2. Acesso em: 15 maio 2025. , 2024
    • APA

      Todorov, S. D., & Ouwehand, A. (2024). Bacteriocins and Antimicrobial Peptides Symposium, Part of International Probiotic Conference, Prague 18–20 june 2024. Probiotics and Antimicrobial Proteins. New York: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.1007/s12602-024-10218-2
    • NLM

      Todorov SD, Ouwehand A. Bacteriocins and Antimicrobial Peptides Symposium, Part of International Probiotic Conference, Prague 18–20 june 2024 [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2024 ; 16 696-697.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s12602-024-10218-2
    • Vancouver

      Todorov SD, Ouwehand A. Bacteriocins and Antimicrobial Peptides Symposium, Part of International Probiotic Conference, Prague 18–20 june 2024 [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2024 ; 16 696-697.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s12602-024-10218-2
  • Source: International Journal of Food Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, SORO DE LEITE, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO, FRUTAS

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    • ABNT

      CUCICK, Ana Clara Candelaria et al. Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption. International Journal of Food Microbiology, v. 425, p. 1-15 art. 110895, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Cucick, A. C. C., Obermaier, L., Frota, E. G., Suzuki, J. Y., Nascimento, K. R., Fabi, J. P., et al. (2024). Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption. International Journal of Food Microbiology, 425, 1-15 art. 110895. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895
    • NLM

      Cucick ACC, Obermaier L, Frota EG, Suzuki JY, Nascimento KR, Fabi JP, Rychlik M, Franco BDG de M, Saad SMI. Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2024 ; 425 1-15 art. 110895.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895
    • Vancouver

      Cucick ACC, Obermaier L, Frota EG, Suzuki JY, Nascimento KR, Fabi JP, Rychlik M, Franco BDG de M, Saad SMI. Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2024 ; 425 1-15 art. 110895.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895
  • Source: Foods. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, FERMENTAÇÃO, ALIMENTOS FERMENTADOS

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    • ABNT

      MUTUKUMIRA, Anthony N e TODOROV, Svetoslav Dimitrov. Probiotic potential of isolated Cultures from spontaneously or naturally fermented food products. Foods, v. 13, p. 1-5 art. 1817, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3390/foods13121817. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Mutukumira, A. N., & Todorov, S. D. (2024). Probiotic potential of isolated Cultures from spontaneously or naturally fermented food products. Foods, 13, 1-5 art. 1817. doi:10.3390/foods13121817
    • NLM

      Mutukumira AN, Todorov SD. Probiotic potential of isolated Cultures from spontaneously or naturally fermented food products [Internet]. Foods. 2024 ; 13 1-5 art. 1817.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/foods13121817
    • Vancouver

      Mutukumira AN, Todorov SD. Probiotic potential of isolated Cultures from spontaneously or naturally fermented food products [Internet]. Foods. 2024 ; 13 1-5 art. 1817.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/foods13121817
  • Source: Journal of Animal Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, CONSTIPAÇÃO

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    • ABNT

      JAAFAR, Mohamad Hafis et al. Constipation anti-aging effects by dairy-based lactic acid bacteria. Journal of Animal Science and Technology, v. 66, n. 1, p. 178-203, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.5187/jast.2023.e93. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Jaafar, M. H., Xu, P., Mageswaran, U. -M., Balasubramaniam, S. -D., Solayappan, M., Woon, J. -J., et al. (2024). Constipation anti-aging effects by dairy-based lactic acid bacteria. Journal of Animal Science and Technology, 66( 1), 178-203. doi:10.5187/jast.2023.e93
    • NLM

      Jaafar MH, Xu P, Mageswaran U-M, Balasubramaniam S-D, Solayappan M, Woon J-J, Teh CS-J, Todorov SD, Park Y-H, Liu G, Liong M-T. Constipation anti-aging effects by dairy-based lactic acid bacteria [Internet]. Journal of Animal Science and Technology. 2024 ; 66( 1): 178-203.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.5187/jast.2023.e93
    • Vancouver

      Jaafar MH, Xu P, Mageswaran U-M, Balasubramaniam S-D, Solayappan M, Woon J-J, Teh CS-J, Todorov SD, Park Y-H, Liu G, Liong M-T. Constipation anti-aging effects by dairy-based lactic acid bacteria [Internet]. Journal of Animal Science and Technology. 2024 ; 66( 1): 178-203.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.5187/jast.2023.e93
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, PREBIÓTICOS, METABOLÔMICA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SUZUKI, Juliana Yumi et al. Exploring the potential of red pitaya pulp (Hylocererus sp.) as a plant-based matrix for probiotic delivery and effects on betacyanin content and flavoromics. Food Research International, v. 192, p. 1-15 art. 114820, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114820. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Suzuki, J. Y., Herkenhoff, M. E., Brödel, O., Cucick, A. C. C., Frohme, M., & Saad, S. M. I. (2024). Exploring the potential of red pitaya pulp (Hylocererus sp.) as a plant-based matrix for probiotic delivery and effects on betacyanin content and flavoromics. Food Research International, 192, 1-15 art. 114820. doi:10.1016/j.foodres.2024.114820
    • NLM

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Brödel O, Cucick ACC, Frohme M, Saad SMI. Exploring the potential of red pitaya pulp (Hylocererus sp.) as a plant-based matrix for probiotic delivery and effects on betacyanin content and flavoromics [Internet]. Food Research International. 2024 ; 192 1-15 art. 114820.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114820
    • Vancouver

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Brödel O, Cucick ACC, Frohme M, Saad SMI. Exploring the potential of red pitaya pulp (Hylocererus sp.) as a plant-based matrix for probiotic delivery and effects on betacyanin content and flavoromics [Internet]. Food Research International. 2024 ; 192 1-15 art. 114820.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114820
  • Source: Food Bioscience. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, PREBIÓTICOS, CAJU, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HERKENHOFF, Marcos Edgar et al. Prebiotic and probiotic potential of fermented milk with cashew (Anacardium occidentale) by-products evaluated in in microbiome model. Food Bioscience, v. 61, p. 1-13 art. 104669, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2024.104669. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Herkenhoff, M. E., Medeiros, I. U. D. de, Garutti, L. H. G., Salgaço, M. K., Sivieri, K., & Saad, S. M. I. (2024). Prebiotic and probiotic potential of fermented milk with cashew (Anacardium occidentale) by-products evaluated in in microbiome model. Food Bioscience, 61, 1-13 art. 104669. doi:10.1016/j.fbio.2024.104669
    • NLM

      Herkenhoff ME, Medeiros IUD de, Garutti LHG, Salgaço MK, Sivieri K, Saad SMI. Prebiotic and probiotic potential of fermented milk with cashew (Anacardium occidentale) by-products evaluated in in microbiome model [Internet]. Food Bioscience. 2024 ; 61 1-13 art. 104669.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2024.104669
    • Vancouver

      Herkenhoff ME, Medeiros IUD de, Garutti LHG, Salgaço MK, Sivieri K, Saad SMI. Prebiotic and probiotic potential of fermented milk with cashew (Anacardium occidentale) by-products evaluated in in microbiome model [Internet]. Food Bioscience. 2024 ; 61 1-13 art. 104669.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2024.104669
  • Source: Insects. Unidade: FCF

    Subjects: ABELHAS, BIODIVERSIDADE, PROBIÓTICOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TODOROV, Svetoslav Dimitrov et al. Bee-associated beneficial microbes—importance for bees and for humans. Insects, v. 15, p. 1-20 art. 430, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3390/insects15060430. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Todorov, S. D., Alves, M. V., Bueno, G. C. A., Alves, V. F., & Ivanova, I. V. (2024). Bee-associated beneficial microbes—importance for bees and for humans. Insects, 15, 1-20 art. 430. doi:10.3390/insects15060430
    • NLM

      Todorov SD, Alves MV, Bueno GCA, Alves VF, Ivanova IV. Bee-associated beneficial microbes—importance for bees and for humans [Internet]. Insects. 2024 ; 15 1-20 art. 430.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/insects15060430
    • Vancouver

      Todorov SD, Alves MV, Bueno GCA, Alves VF, Ivanova IV. Bee-associated beneficial microbes—importance for bees and for humans [Internet]. Insects. 2024 ; 15 1-20 art. 430.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/insects15060430
  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidades: FCF, EP

    Subjects: ALGINATOS, MICROENCAPSULAÇÃO, PROBIÓTICOS, PREBIÓTICOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FROTA, Elionio Galvão et al. Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability. International Journal of Biological Macromolecules, v. 261, n. 2, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2024.129818. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Frota, E. G., Pessoa, A. R. S., Azevedo, P. O. de S. de, Pantolfi, M. D., Veríssimo, N. V. P., Zanin, M. H. A., et al. (2024). Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability. International Journal of Biological Macromolecules, 261( 2), 1-12. doi:10.1016/j.ijbiomac.2024.129818
    • NLM

      Frota EG, Pessoa ARS, Azevedo PO de S de, Pantolfi MD, Veríssimo NVP, Zanin MHA, Tachibana L, Oliveira RP de S. Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2024 ; 261( 2): 1-12.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2024.129818
    • Vancouver

      Frota EG, Pessoa ARS, Azevedo PO de S de, Pantolfi MD, Veríssimo NVP, Zanin MHA, Tachibana L, Oliveira RP de S. Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2024 ; 261( 2): 1-12.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2024.129818
  • Source: Preprints. Unidade: FCF

    Subjects: TILÁPIA, PROBIÓTICOS, REGRESSÃO LINEAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEREIRA, Wellison Amorim et al. Advances in tilapia farming: statistical analysis of the use of probiotics and assessment of their potentials and challenges. Preprints, 2023Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.20944/preprints202311.0156.v1. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Pereira, W. A., Reis, I. L., Villasante, A., Ramirez, C., Franco, S. M., Mendonça, C. M. N., et al. (2023). Advances in tilapia farming: statistical analysis of the use of probiotics and assessment of their potentials and challenges. Preprints. doi:10.20944/preprints202311.0156.v1
    • NLM

      Pereira WA, Reis IL, Villasante A, Ramirez C, Franco SM, Mendonça CMN, Dias D de C, Tachibana L, Converti A, El-Sayed A-FM, Romero J, Villalobos EF, Oliveira RP de S. Advances in tilapia farming: statistical analysis of the use of probiotics and assessment of their potentials and challenges [Internet]. Preprints. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.20944/preprints202311.0156.v1
    • Vancouver

      Pereira WA, Reis IL, Villasante A, Ramirez C, Franco SM, Mendonça CMN, Dias D de C, Tachibana L, Converti A, El-Sayed A-FM, Romero J, Villalobos EF, Oliveira RP de S. Advances in tilapia farming: statistical analysis of the use of probiotics and assessment of their potentials and challenges [Internet]. Preprints. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.20944/preprints202311.0156.v1
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      ARRUDA, Katy Vieira et al. Desenvolvimento de uma cerveja probiótica com reutilização de dry-hopping e levedura. 2023, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP, 2023. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Arruda, K. V., Suzuki, J. Y., Saad, S. M. I., & Herkenhoff, M. E. (2023). Desenvolvimento de uma cerveja probiótica com reutilização de dry-hopping e levedura. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Arruda KV, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. Desenvolvimento de uma cerveja probiótica com reutilização de dry-hopping e levedura [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Arruda KV, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. Desenvolvimento de uma cerveja probiótica com reutilização de dry-hopping e levedura [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Subjects: CERVEJA, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      ARRUDA, Katy Vieira et al. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation. 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      ARRUDA, K. V., Silva, L., Suzuki, J. Y., Saad, S. M. I., & Herkenhoff, M. E. (2023). The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation. In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
    • NLM

      ARRUDA KV, Silva L, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
    • Vancouver

      ARRUDA KV, Silva L, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Subjects: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      SUZUKI, Juliana Yumi et al. Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.). 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Suzuki, J. Y., Herkenhoff, M. E., Frohme, M., Brödel, O., & Saad, S. M. I. (2023). Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.). In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br
    • NLM

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Frohme M, Brödel O, Saad SMI. Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.) [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br
    • Vancouver

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Frohme M, Brödel O, Saad SMI. Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.) [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Subjects: PREBIÓTICOS, PROBIÓTICOS, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      FROTA, Elionio Galvão et al. Papel de prebióticos no crescimento de bactérias lácticas e na produção de bacteriocinas. 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/papel-de-prebioticos-no-crescimento-de-bacterias-lacticas-e-na-producao-de-bacte?lang=pt-br. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Frota, E. G., Oliveira, T. F. de, Kuniyoshi, T. M., & Oliveira, R. P. de S. (2023). Papel de prebióticos no crescimento de bactérias lácticas e na produção de bacteriocinas. In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/papel-de-prebioticos-no-crescimento-de-bacterias-lacticas-e-na-producao-de-bacte?lang=pt-br
    • NLM

      Frota EG, Oliveira TF de, Kuniyoshi TM, Oliveira RP de S. Papel de prebióticos no crescimento de bactérias lácticas e na produção de bacteriocinas [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/papel-de-prebioticos-no-crescimento-de-bacterias-lacticas-e-na-producao-de-bacte?lang=pt-br
    • Vancouver

      Frota EG, Oliveira TF de, Kuniyoshi TM, Oliveira RP de S. Papel de prebióticos no crescimento de bactérias lácticas e na produção de bacteriocinas [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/papel-de-prebioticos-no-crescimento-de-bacterias-lacticas-e-na-producao-de-bacte?lang=pt-br
  • Source: Probiotics and Antimicrobial Proteins. Unidades: EACH, FCF, FMVZ

    Assunto: PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      VASCONCELOS, Jéssica Aparecida et al. Lactobacillus rhamnosus modulates lung inflammation and mitigates gut dysbiosis in a murine model of asthma‑COPD overlap syndrome. Probiotics and Antimicrobial Proteins, p. 01-18, 2023Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1007/s12602-023-10167-2. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Vasconcelos, J. A., Mota, A. S., Olímpio, F., Rosa, P. C., Rodrigues, N. R. D., Vieira, R. de P., et al. (2023). Lactobacillus rhamnosus modulates lung inflammation and mitigates gut dysbiosis in a murine model of asthma‑COPD overlap syndrome. Probiotics and Antimicrobial Proteins, 01-18. doi:10.1007/s12602-023-10167-2
    • NLM

      Vasconcelos JA, Mota AS, Olímpio F, Rosa PC, Rodrigues NRD, Vieira R de P, Neves CT de C, Aimbire F. Lactobacillus rhamnosus modulates lung inflammation and mitigates gut dysbiosis in a murine model of asthma‑COPD overlap syndrome [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2023 ; 01-18.[citado 2025 maio 15 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s12602-023-10167-2
    • Vancouver

      Vasconcelos JA, Mota AS, Olímpio F, Rosa PC, Rodrigues NRD, Vieira R de P, Neves CT de C, Aimbire F. Lactobacillus rhamnosus modulates lung inflammation and mitigates gut dysbiosis in a murine model of asthma‑COPD overlap syndrome [Internet]. Probiotics and Antimicrobial Proteins. 2023 ; 01-18.[citado 2025 maio 15 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s12602-023-10167-2
  • Source: Foods. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE FERMENTADO, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HERKENHOFF, Marcos Edgar et al. Cashew by-product as a functional substrate for the development of probiotic fermented milk. Foods, v. 12, p. 1-16 art. 3383, 2023Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3390/foods12183383. Acesso em: 15 maio 2025.
    • APA

      Herkenhoff, M. E., Medeiros, I. U. D. de, Garutti, L. H. G., Salgaço, M. K., Sivieri, K., & Saad, S. M. I. (2023). Cashew by-product as a functional substrate for the development of probiotic fermented milk. Foods, 12, 1-16 art. 3383. doi:10.3390/foods12183383
    • NLM

      Herkenhoff ME, Medeiros IUD de, Garutti LHG, Salgaço MK, Sivieri K, Saad SMI. Cashew by-product as a functional substrate for the development of probiotic fermented milk [Internet]. Foods. 2023 ; 12 1-16 art. 3383.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/foods12183383
    • Vancouver

      Herkenhoff ME, Medeiros IUD de, Garutti LHG, Salgaço MK, Sivieri K, Saad SMI. Cashew by-product as a functional substrate for the development of probiotic fermented milk [Internet]. Foods. 2023 ; 12 1-16 art. 3383.[citado 2025 maio 15 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/foods12183383

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