Bromatological and functional caracteristics of three comercial brands of granolas (2009)
Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica da Universidade de São Paulo - SIICUSP 2008. Unidade: ESALQ
Subjects: BROMATOLOGIA, ALIMENTOS FUNCIONAIS
ABNT
FERREIRA, Tânia Rachel Baroni e RODRIGUES, Bruno Sanches e MANSI, Débora Niero. Bromatological and functional caracteristics of three comercial brands of granolas. 2009, Anais.. São Paulo: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2009. . Acesso em: 28 set. 2024.APA
Ferreira, T. R. B., Rodrigues, B. S., & Mansi, D. N. (2009). Bromatological and functional caracteristics of three comercial brands of granolas. In Resumos. São Paulo: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.NLM
Ferreira TRB, Rodrigues BS, Mansi DN. Bromatological and functional caracteristics of three comercial brands of granolas. Resumos. 2009 ;[citado 2024 set. 28 ]Vancouver
Ferreira TRB, Rodrigues BS, Mansi DN. Bromatological and functional caracteristics of three comercial brands of granolas. Resumos. 2009 ;[citado 2024 set. 28 ]