Sensory and analytical evaluations of Brazilian orange juices and aromas (1998)
Source: Quality Control. Unidade: IQSC
Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BETTINI, Mercia de Fatima Manente e SHAW, Philip E e LANÇAS, Fernando Mauro. Sensory and analytical evaluations of Brazilian orange juices and aromas. Quality Control, v. 7, p. 283-286, 1998Tradução . . Acesso em: 28 set. 2024.APA
Bettini, M. de F. M., Shaw, P. E., & Lanças, F. M. (1998). Sensory and analytical evaluations of Brazilian orange juices and aromas. Quality Control, 7, 283-286.NLM
Bettini M de FM, Shaw PE, Lanças FM. Sensory and analytical evaluations of Brazilian orange juices and aromas. Quality Control. 1998 ;7 283-286.[citado 2024 set. 28 ]Vancouver
Bettini M de FM, Shaw PE, Lanças FM. Sensory and analytical evaluations of Brazilian orange juices and aromas. Quality Control. 1998 ;7 283-286.[citado 2024 set. 28 ]