Source: Meat Scienc. Unidades: FM, IMT
Subjects: TOXOPLASMA GONDII (CONTROLE DE QUALIDADE), ELISA (PADRÕES;METODOLOGIA), COELHOS, ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL (CONTROLE DE QUALIDADE;PARASITOLOGIA), REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, ESPECTROFOTOMETRIA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MECCA, Juliana Nunes e MEIRELES, Luciana Regina e ANDRADE JÚNIOR, Heitor Franco de. Quality control of Toxoplasma gondii in meat packages: Standardization of an ELISA test and its use for detection in rabbit meat cuts. Meat Scienc, v. 88, n. 3, p. 584-589, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2011.01.016. Acesso em: 08 nov. 2024.APA
Mecca, J. N., Meireles, L. R., & Andrade Júnior, H. F. de. (2011). Quality control of Toxoplasma gondii in meat packages: Standardization of an ELISA test and its use for detection in rabbit meat cuts. Meat Scienc, 88( 3), 584-589. doi:10.1016/j.meatsci.2011.01.016NLM
Mecca JN, Meireles LR, Andrade Júnior HF de. Quality control of Toxoplasma gondii in meat packages: Standardization of an ELISA test and its use for detection in rabbit meat cuts [Internet]. Meat Scienc. 2011 ; 88( 3): 584-589.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2011.01.016Vancouver
Mecca JN, Meireles LR, Andrade Júnior HF de. Quality control of Toxoplasma gondii in meat packages: Standardization of an ELISA test and its use for detection in rabbit meat cuts [Internet]. Meat Scienc. 2011 ; 88( 3): 584-589.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2011.01.016