Source: Journal of human nutrition and dietetics. Unidade: FSP
Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, INGESTÃO, CONSUMO DE ALIMENTOS, ESTUDOS DE VALIDAÇÃO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SILVA, Danielle Cristina Guimarães da et al. Using the method of triads in the validation of a food frequency questionnaire to assess the consumption of fatty acids in adults. Journal of human nutrition and dietetics, v. 31, n. 1, p. 85-89, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jhn.12497. Acesso em: 08 nov. 2024.APA
Silva, D. C. G. da, Pessoa, M. C., Peluzio, M. do C. G., Lima, M. F. C. de, Marchioni, D. M. L., Longo, G. Z., et al. (2017). Using the method of triads in the validation of a food frequency questionnaire to assess the consumption of fatty acids in adults. Journal of human nutrition and dietetics, 31( 1), 85-89. doi:10.1111/jhn.12497NLM
Silva DCG da, Pessoa MC, Peluzio M do CG, Lima MFC de, Marchioni DML, Longo GZ, Cunha DB, Segheto W. Using the method of triads in the validation of a food frequency questionnaire to assess the consumption of fatty acids in adults [Internet]. Journal of human nutrition and dietetics. 2017 ;31( 1): 85-89.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jhn.12497Vancouver
Silva DCG da, Pessoa MC, Peluzio M do CG, Lima MFC de, Marchioni DML, Longo GZ, Cunha DB, Segheto W. Using the method of triads in the validation of a food frequency questionnaire to assess the consumption of fatty acids in adults [Internet]. Journal of human nutrition and dietetics. 2017 ;31( 1): 85-89.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jhn.12497