Filtros : "Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology" Limpar


  • Source: Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. Unidade: ICB

    Subjects: NUTRIÇÃO, COLESTEROL, LIPOPROTEINAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FRANCO, M. e DE ANGELIS, Rebeca Carlota. Efecto del frijol sobre el colesterol de las lipoproteinas plasmaticas en conejos. Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. Tradução . São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo, 1988. . . Acesso em: 25 set. 2024.
    • APA

      Franco, M., & De Angelis, R. C. (1988). Efecto del frijol sobre el colesterol de las lipoproteinas plasmaticas en conejos. In Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Franco M, De Angelis RC. Efecto del frijol sobre el colesterol de las lipoproteinas plasmaticas en conejos. In: Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 set. 25 ]
    • Vancouver

      Franco M, De Angelis RC. Efecto del frijol sobre el colesterol de las lipoproteinas plasmaticas en conejos. In: Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 set. 25 ]
  • Source: Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. Unidade: ICB

    Subjects: NUTRIÇÃO, DIETAS, NUTRIENTES, ARROZ, FEIJÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DE ANGELIS, Rebeca Carlota e OROZCO, G. A. Bioavailability in humans of selected nutrients from rice and bean diets. Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. Tradução . São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo, 1988. . . Acesso em: 25 set. 2024.
    • APA

      De Angelis, R. C., & Orozco, G. A. (1988). Bioavailability in humans of selected nutrients from rice and bean diets. In Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      De Angelis RC, Orozco GA. Bioavailability in humans of selected nutrients from rice and bean diets. In: Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 set. 25 ]
    • Vancouver

      De Angelis RC, Orozco GA. Bioavailability in humans of selected nutrients from rice and bean diets. In: Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 set. 25 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024