Filtros : "Luiz de Queiroz Foundation of Agrarian Studies (FEALQ)" "Piracicaba" Removidos: "NUTRIÇÃO VEGETAL" "Barros, Geraldo Sant'Ana de Camargo" "Jank, Marcos Sawaya" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: China-Brazil partnership on agriculture and food security. Unidade: ESALQ

    Assuntos: CARNES E DERIVADOS, EXPORTAÇÃO, GRÃOS, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, PRODUÇÃO AGRÍCOLA

    Acesso à fonteAcesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PESSÔA, André Souto Maior e SIMÕES, Débora da Costa. Key success factors for the Brazilian grains and meat industry. China-Brazil partnership on agriculture and food security. Tradução . Piracicaba: ESALQ/USP, 2020. p. 428 il. Disponível em: https://doi.org/10.11606/9786587391007. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Pessôa, A. S. M., & Simões, D. da C. (2020). Key success factors for the Brazilian grains and meat industry. In China-Brazil partnership on agriculture and food security (p. 428 il). Piracicaba: ESALQ/USP. doi:10.11606/9786587391007
    • NLM

      Pessôa ASM, Simões D da C. Key success factors for the Brazilian grains and meat industry [Internet]. In: China-Brazil partnership on agriculture and food security. Piracicaba: ESALQ/USP; 2020. p. 428 il.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9786587391007
    • Vancouver

      Pessôa ASM, Simões D da C. Key success factors for the Brazilian grains and meat industry [Internet]. In: China-Brazil partnership on agriculture and food security. Piracicaba: ESALQ/USP; 2020. p. 428 il.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9786587391007

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024