Source: Carbohydrate Polymers. Unidade: EP
Subjects: ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, AMIDO, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, MANDIOCA, POLÍMEROS (QUÍMICA ORGÂNICA), POLISSACARÍDEOS, MATERIAIS (PROPRIEDADES MECÂNICAS), TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
ABNT
PARRA, Duclerc Fernandes et al. Mechanical properties and water vapor transmission in some blends of cassava starch edible films. Carbohydrate Polymers, v. 58, n. 4, p. 475-481, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2004.08.021. Acesso em: 02 out. 2024.APA
Parra, D. F., Tadini, C. C., Ponce, P., & Lugão, A. B. (2004). Mechanical properties and water vapor transmission in some blends of cassava starch edible films. Carbohydrate Polymers, 58( 4), 475-481. doi:10.1016/j.carbpol.2004.08.021NLM
Parra DF, Tadini CC, Ponce P, Lugão AB. Mechanical properties and water vapor transmission in some blends of cassava starch edible films. [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2004 ; 58( 4): 475-481.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2004.08.021Vancouver
Parra DF, Tadini CC, Ponce P, Lugão AB. Mechanical properties and water vapor transmission in some blends of cassava starch edible films. [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2004 ; 58( 4): 475-481.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2004.08.021