Fonte: Book of abstracts. Nome do evento: International Specialized Symposium on Yeasts. Unidade: FCF
Assuntos: CANDIDA, CANA-DE-AÇÚCAR, BIOTECNOLOGIA, BIOQUÍMICA
ABNT
SILVA, Silvio Silvério da et al. Biotechnological aspects on xylitol production from sugarcane bagasse hydrolysate using Candida Guilliermondii yeast cells. 2001, Anais.. Lviv: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2001. . Acesso em: 16 out. 2024.APA
Silva, S. S. da, Felipe, M. das G. de A., Mancilha, I. M. de, & Vitolo, M. (2001). Biotechnological aspects on xylitol production from sugarcane bagasse hydrolysate using Candida Guilliermondii yeast cells. In Book of abstracts. Lviv: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Silva SS da, Felipe M das G de A, Mancilha IM de, Vitolo M. Biotechnological aspects on xylitol production from sugarcane bagasse hydrolysate using Candida Guilliermondii yeast cells. Book of abstracts. 2001 ;[citado 2024 out. 16 ]Vancouver
Silva SS da, Felipe M das G de A, Mancilha IM de, Vitolo M. Biotechnological aspects on xylitol production from sugarcane bagasse hydrolysate using Candida Guilliermondii yeast cells. Book of abstracts. 2001 ;[citado 2024 out. 16 ]