Fonte: Czech Journal of Food Sciences. Unidade: FSP
Assuntos: ALDEÍDOS, INDICADORES E REAGENTES, LIPÍDEOS (QUÍMICA), QUALIDADE DE PRODUTOS AO CONSUMIDOR, CARNES E DERIVADOS
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ABNT
FERRARI, Carlos Kusano Bucalen e TORRES, Elizabeth Aparecida Ferraz da Silva. Lipid oxidation and quality parameters of sausages marketed locally in the Town of São Paulo (Brasil). Czech Journal of Food Sciences, v. 20, n. 4, p. 144-150, 2002Tradução . . Acesso em: 31 out. 2024.APA
Ferrari, C. K. B., & Torres, E. A. F. da S. (2002). Lipid oxidation and quality parameters of sausages marketed locally in the Town of São Paulo (Brasil). Czech Journal of Food Sciences, 20( 4), 144-150.NLM
Ferrari CKB, Torres EAF da S. Lipid oxidation and quality parameters of sausages marketed locally in the Town of São Paulo (Brasil). Czech Journal of Food Sciences. 2002 ; 20( 4): 144-150.[citado 2024 out. 31 ]Vancouver
Ferrari CKB, Torres EAF da S. Lipid oxidation and quality parameters of sausages marketed locally in the Town of São Paulo (Brasil). Czech Journal of Food Sciences. 2002 ; 20( 4): 144-150.[citado 2024 out. 31 ]