Filtros : "Etiópia" "FCF" Removidos: "Nutrição Experimental" "GRU999, FCF004" "1987" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Chemistry. Unidades: FSP, FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, PULMÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AREAS, José Alfredo Gomes e PINTO, T A e COLLI, Célia. Effect of processing on iron bioavailability of extruded bovine lung. Food Chemistry, v. 60, n. 4, p. 459-463, 1997Tradução . . Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Areas, J. A. G., Pinto, T. A., & Colli, C. (1997). Effect of processing on iron bioavailability of extruded bovine lung. Food Chemistry, 60( 4), 459-463.
    • NLM

      Areas JAG, Pinto TA, Colli C. Effect of processing on iron bioavailability of extruded bovine lung. Food Chemistry. 1997 ; 60( 4): 459-463.[citado 2024 nov. 15 ]
    • Vancouver

      Areas JAG, Pinto TA, Colli C. Effect of processing on iron bioavailability of extruded bovine lung. Food Chemistry. 1997 ; 60( 4): 459-463.[citado 2024 nov. 15 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024