Filtros : "TORRES, LARISSA CATELLI ROCHA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Food Science and Technology. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: ALIMENTOS FORTIFICADOS, CAROTENOIDES, CAUPI, FERRO, MANDIOCA, MINERAIS, VITAMINA A, ZINCO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BRIGIDE, Priscila; TORRES, Larissa Catelli Rocha; CANNIATI BRAZACA, Solange Guidolin; FIGLIUZZI, Renata Silva; COSTA, Neuza Maria Brunoro. Bioaccessibility of minerals in combinations of biofortified foods with Fe, Zn and vitamin A. Journal of Food Science and Technology, New Delhi, 2021. Disponível em: < https://doi.org/10.1007/s13197-021-04966-0 > DOI: 10.1007/s13197-021-04966-0.
    • APA

      Brigide, P., Torres, L. C. R., Canniati Brazaca, S. G., Figliuzzi, R. S., & Costa, N. M. B. (2021). Bioaccessibility of minerals in combinations of biofortified foods with Fe, Zn and vitamin A. Journal of Food Science and Technology. doi:10.1007/s13197-021-04966-0
    • NLM

      Brigide P, Torres LCR, Canniati Brazaca SG, Figliuzzi RS, Costa NMB. Bioaccessibility of minerals in combinations of biofortified foods with Fe, Zn and vitamin A [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2021 ;Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-021-04966-0
    • Vancouver

      Brigide P, Torres LCR, Canniati Brazaca SG, Figliuzzi RS, Costa NMB. Bioaccessibility of minerals in combinations of biofortified foods with Fe, Zn and vitamin A [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2021 ;Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-021-04966-0
  • Source: Food Science and Technology. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: ABSORÇÃO DE ALIMENTOS, ARROZ, DIGESTÃO, FEIJÃO, FERRO, MINERAIS NA DIETA, NUTRIÇÃO, ZINCO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TORRES, Larissa Catelli Rocha; AMARAL, José Eduardo Pedroso Gomes do; CANNIATTI-BRAZACA, Solange Guidolin. Promoters effectiveness in the improvement in iron and zinc absorption from the rice and bean. Food Science and Technology, Campinas, SP, v. 40, p. 363-368, 2020. Disponível em: < https://www.scielo.br/pdf/cta/v40s1/0101-2061-cta-fst15419.pdf > DOI: dx.doi.org/10.1590/fst.15419.
    • APA

      Torres, L. C. R., Amaral, J. E. P. G. do, & Canniatti-Brazaca, S. G. (2020). Promoters effectiveness in the improvement in iron and zinc absorption from the rice and bean. Food Science and Technology, 40, 363-368. doi:dx.doi.org/10.1590/fst.15419
    • NLM

      Torres LCR, Amaral JEPG do, Canniatti-Brazaca SG. Promoters effectiveness in the improvement in iron and zinc absorption from the rice and bean [Internet]. Food Science and Technology. 2020 ; 40 363-368.Available from: https://www.scielo.br/pdf/cta/v40s1/0101-2061-cta-fst15419.pdf
    • Vancouver

      Torres LCR, Amaral JEPG do, Canniatti-Brazaca SG. Promoters effectiveness in the improvement in iron and zinc absorption from the rice and bean [Internet]. Food Science and Technology. 2020 ; 40 363-368.Available from: https://www.scielo.br/pdf/cta/v40s1/0101-2061-cta-fst15419.pdf
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, FEIJÃO, FERRO, NUTRIENTES, ABSORÇÃO DE ALIMENTOS, ARROZ

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TORRES, Larissa Catelli Rocha; BRAZACA, Solange Guidolin Canniatti. Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão. 2018.Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/ >.
    • APA

      Torres, L. C. R., & Brazaca, S. G. C. (2018). Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão. Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/
    • NLM

      Torres LCR, Brazaca SGC. Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão [Internet]. 2018 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/
    • Vancouver

      Torres LCR, Brazaca SGC. Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão [Internet]. 2018 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2021