Filtros : "ROJAS SILVA, MELIZA LINDSAY" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ETANOL, INFRAVERMELHO, SECAGEM DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROJAS SILVA, Meliza Lindsay; AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Emerging technologies to improve food drying: ultrasound and ethanol on convective and infrared drying. 2020.Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2020. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-06032020-150533/ >.
    • APA

      Rojas Silva, M. L., & Augusto, P. E. D. (2020). Emerging technologies to improve food drying: ultrasound and ethanol on convective and infrared drying. Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-06032020-150533/
    • NLM

      Rojas Silva ML, Augusto PED. Emerging technologies to improve food drying: ultrasound and ethanol on convective and infrared drying [Internet]. 2020 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-06032020-150533/
    • Vancouver

      Rojas Silva ML, Augusto PED. Emerging technologies to improve food drying: ultrasound and ethanol on convective and infrared drying [Internet]. 2020 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-06032020-150533/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2021