UHT whole milk: evaluation of some quality parameters in raw and processed milk (2007)
Source: Veterinária e Zootecnia. Unidades: FMVZ, FZEA
Subjects: LEITE (QUALIDADE), MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, PASTEURIZAÇÃO
ABNT
TELLES, Evelise Oliveira et al. UHT whole milk: evaluation of some quality parameters in raw and processed milk. Veterinária e Zootecnia, v. 14, n. 2, p. 282-290, 2007Tradução . . Acesso em: 16 jan. 2025.APA
Telles, E. O., Balian, S. de C., Oliveira, C. A. F. de, Prata, L. F., Nader Filho, A., Tavolaro, P., et al. (2007). UHT whole milk: evaluation of some quality parameters in raw and processed milk. Veterinária e Zootecnia, 14( 2), 282-290.NLM
Telles EO, Balian S de C, Oliveira CAF de, Prata LF, Nader Filho A, Tavolaro P, Silva PHF, Panetta JC. UHT whole milk: evaluation of some quality parameters in raw and processed milk. Veterinária e Zootecnia. 2007 ; 14( 2): 282-290.[citado 2025 jan. 16 ]Vancouver
Telles EO, Balian S de C, Oliveira CAF de, Prata LF, Nader Filho A, Tavolaro P, Silva PHF, Panetta JC. UHT whole milk: evaluation of some quality parameters in raw and processed milk. Veterinária e Zootecnia. 2007 ; 14( 2): 282-290.[citado 2025 jan. 16 ]