Source: Resumos. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FZEA
Subjects: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, LATICÍNIOS
ABNT
HACHIYA, Jamile de Oliveira et al. Bacillus cereus detection in dairy products: “requeijão” and “especialidade láctea” using Compact Dry X-BC®. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1446-1.PDF. Acesso em: 29 set. 2024.APA
Hachiya, J. de O., Rossi, G. A. M., Sato, R. A., Silva, H. O., Vidal, A. M. C., & Amaral, L. A. do. (2015). Bacillus cereus detection in dairy products: “requeijão” and “especialidade láctea” using Compact Dry X-BC®. In Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1446-1.PDFNLM
Hachiya J de O, Rossi GAM, Sato RA, Silva HO, Vidal AMC, Amaral LA do. Bacillus cereus detection in dairy products: “requeijão” and “especialidade láctea” using Compact Dry X-BC® [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1446-1.PDFVancouver
Hachiya J de O, Rossi GAM, Sato RA, Silva HO, Vidal AMC, Amaral LA do. Bacillus cereus detection in dairy products: “requeijão” and “especialidade láctea” using Compact Dry X-BC® [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 set. 29 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1446-1.PDF