Filtros : "PINHO, SAMANTHA CRISTINA DE" "Brazilian Journal of Food Technology" "FZEA" Removidos: "CEBIMAR-CEBIMAR" "FMRP-RBI" "CYTED/UNLP" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Journal of Food Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, LIPÍDEOS, CAROTENOIDES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CHAVES, Matheus Andrade e PINHO, Samantha Cristina de. Effect of production parameters and stress conditions on beta-carotene-loaded lipid particles produced with palm stearin and whey protein isolate. Brazilian Journal of Food Technology, v. 21, p. 1-10, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1981-6723.03517. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Chaves, M. A., & Pinho, S. C. de. (2018). Effect of production parameters and stress conditions on beta-carotene-loaded lipid particles produced with palm stearin and whey protein isolate. Brazilian Journal of Food Technology, 21, 1-10. doi:10.1590/1981-6723.03517
    • NLM

      Chaves MA, Pinho SC de. Effect of production parameters and stress conditions on beta-carotene-loaded lipid particles produced with palm stearin and whey protein isolate [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2018 ; 21 1-10.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1981-6723.03517
    • Vancouver

      Chaves MA, Pinho SC de. Effect of production parameters and stress conditions on beta-carotene-loaded lipid particles produced with palm stearin and whey protein isolate [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2018 ; 21 1-10.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1981-6723.03517
  • Source: Brazilian Journal of Food Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia e PINHO, Samantha Cristina de e ROCHA, Glaucia Aguiar. Revisão: microencapsulação de ingredientes alimentícios. Brazilian Journal of Food Technology, v. 11, n. abr./ju 2008, p. 103-112, 2008Tradução . . Disponível em: http://www.ital.sp.gov.br/bj/artigos/bjft/2008/v11n24407.pdf. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Fávaro-Trindade, C. S., Pinho, S. C. de, & Rocha, G. A. (2008). Revisão: microencapsulação de ingredientes alimentícios. Brazilian Journal of Food Technology, 11( abr./ju 2008), 103-112. Recuperado de http://www.ital.sp.gov.br/bj/artigos/bjft/2008/v11n24407.pdf
    • NLM

      Fávaro-Trindade CS, Pinho SC de, Rocha GA. Revisão: microencapsulação de ingredientes alimentícios [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2008 ; 11( abr./ju 2008): 103-112.[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.ital.sp.gov.br/bj/artigos/bjft/2008/v11n24407.pdf
    • Vancouver

      Fávaro-Trindade CS, Pinho SC de, Rocha GA. Revisão: microencapsulação de ingredientes alimentícios [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2008 ; 11( abr./ju 2008): 103-112.[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.ital.sp.gov.br/bj/artigos/bjft/2008/v11n24407.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024