Filtros : "FRANCO, DOUGLAS WAGNER" "CURADORIA" Removidos: "1963" "MATERIAL DIDATICO" "Islândia" "gre" "MONOGRAFIA/LIVRO-ED/ORG" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Unidade: IQSC

    Subjects: ALIMENTOS, BEBIDAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FRANCO, Douglas Wagner e LIMA NETO, Benedito dos Santos. Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. . São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 02 ago. 2024. , 2004
    • APA

      Franco, D. W., & Lima Neto, B. dos S. (2004). Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Franco DW, Lima Neto B dos S. Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. 2004 ;[citado 2024 ago. 02 ]
    • Vancouver

      Franco DW, Lima Neto B dos S. Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. 2004 ;[citado 2024 ago. 02 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024