Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages (2004)
Unidade: IQSCA citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FRANCO, Douglas Wagner e LIMA NETO, Benedito dos Santos. Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. . São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 04 ago. 2024. , 2004APA
Franco, D. W., & Lima Neto, B. dos S. (2004). Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.NLM
Franco DW, Lima Neto B dos S. Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. 2004 ;[citado 2024 ago. 04 ]Vancouver
Franco DW, Lima Neto B dos S. Brazilian Meeting on Chemistry of Foods and Beverages, 5: Chemistry of food and beverages. 2004 ;[citado 2024 ago. 04 ]