Filtros : "CASTRO, INAR ALVES DE" "2012" "FCF" Removidos: "Dias, Virgínia" "Rangel-Yagui, Carlota de Oliveira" "França" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Subjects: COLESTEROL, CHOCOLATE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GALASSO, Melissa e CASTRO, Inar Alves de. Physicochemical and oxidative stability evaluation of the functional dark chocolate with addition of phytosterols. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 jun. 2024. , 2012
    • APA

      Galasso, M., & Castro, I. A. de. (2012). Physicochemical and oxidative stability evaluation of the functional dark chocolate with addition of phytosterols. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Galasso M, Castro IA de. Physicochemical and oxidative stability evaluation of the functional dark chocolate with addition of phytosterols. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 81 res. FCF002.[citado 2024 jun. 17 ]
    • Vancouver

      Galasso M, Castro IA de. Physicochemical and oxidative stability evaluation of the functional dark chocolate with addition of phytosterols. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 81 res. FCF002.[citado 2024 jun. 17 ]
  • Source: Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. Unidade: FCF

    Assunto: ATIVIDADE FÍSICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TIRAPEGUI, Júlio e CASTRO, Inar Alves de. Introdução à suplementação. Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. Tradução . São Paulo: Atheneu, 2012. . . Acesso em: 17 jun. 2024.
    • APA

      Tirapegui, J., & Castro, I. A. de. (2012). Introdução à suplementação. In Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. São Paulo: Atheneu.
    • NLM

      Tirapegui J, Castro IA de. Introdução à suplementação. In: Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. São Paulo: Atheneu; 2012. [citado 2024 jun. 17 ]
    • Vancouver

      Tirapegui J, Castro IA de. Introdução à suplementação. In: Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. São Paulo: Atheneu; 2012. [citado 2024 jun. 17 ]
  • Source: Nutrição Experimental. Unidade: FCF

    Subjects: PROTEÍNAS, VALOR NUTRITIVO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TIRAPEGUI, Júlio e CASTRO, Inar Alves de e ALVARENGA, Mariana Lindenberg. Modelos experimentais para estudo do valor nutricional de proteínas. Nutrição Experimental. Tradução . São Paulo: Guanabara Koogan, 2012. . . Acesso em: 17 jun. 2024.
    • APA

      Tirapegui, J., Castro, I. A. de, & Alvarenga, M. L. (2012). Modelos experimentais para estudo do valor nutricional de proteínas. In Nutrição Experimental. São Paulo: Guanabara Koogan.
    • NLM

      Tirapegui J, Castro IA de, Alvarenga ML. Modelos experimentais para estudo do valor nutricional de proteínas. In: Nutrição Experimental. São Paulo: Guanabara Koogan; 2012. [citado 2024 jun. 17 ]
    • Vancouver

      Tirapegui J, Castro IA de, Alvarenga ML. Modelos experimentais para estudo do valor nutricional de proteínas. In: Nutrição Experimental. São Paulo: Guanabara Koogan; 2012. [citado 2024 jun. 17 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Unidades: FSP, IME, FCF

    Subjects: DIETA, ESTRESSE OXIDATIVO, BIOMARCADORES, LIPOPROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOTELHO, Patrícia Borges et al. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 48, n. 1, p. 39-49, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005. Acesso em: 17 jun. 2024.
    • APA

      Botelho, P. B., Fioratti, C. O., Rogero, M. M., Barroso, L. P., Bertolami, M. C., & Castro, I. A. de. (2012). Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 48( 1), 39-49. doi:10.1590/S1984-82502012000100005
    • NLM

      Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 1): 39-49.[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005
    • Vancouver

      Botelho PB, Fioratti CO, Rogero MM, Barroso LP, Bertolami MC, Castro IA de. Association between diet and polymorphisms in individuals with statin-controlled dyslipidaemia grouped according to oxidative stress biomarkers [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 1): 39-49.[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1984-82502012000100005
  • Source: Biodisponibilidade de Nutrientes. Unidade: FCF

    Subjects: BIODISPONIBILIDADE, PROTEÍNAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TIRAPEGUI, Julio e CASTRO, Inar Alves de e ROSSI, Luciana. Biodisponibilidade de proteínas. Biodisponibilidade de Nutrientes. Tradução . Barueri: Manole, 2012. . . Acesso em: 17 jun. 2024.
    • APA

      Tirapegui, J., Castro, I. A. de, & Rossi, L. (2012). Biodisponibilidade de proteínas. In Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Tirapegui J, Castro IA de, Rossi L. Biodisponibilidade de proteínas. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2012. [citado 2024 jun. 17 ]
    • Vancouver

      Tirapegui J, Castro IA de, Rossi L. Biodisponibilidade de proteínas. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2012. [citado 2024 jun. 17 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica da Universidade de São Paulo (SIICUSP). Unidades: FCF, FSP

    Subjects: ESTRESSE OXIDATIVO, ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE)

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GUIMARÃES, Jessica Pereira et al. Effect of red wines with different in vitro antioxidant activity on oxidative stress of rats submitted to a high-fat diet. 2012, Anais.. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa, 2012. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=991&numeroEdicao=20. Acesso em: 17 jun. 2024.
    • APA

      Guimarães, J. P., Macedo, L. F. L., Rogero, M. M., Lobato, L. P., & Castro, I. A. de. (2012). Effect of red wines with different in vitro antioxidant activity on oxidative stress of rats submitted to a high-fat diet. In Resumos. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=991&numeroEdicao=20
    • NLM

      Guimarães JP, Macedo LFL, Rogero MM, Lobato LP, Castro IA de. Effect of red wines with different in vitro antioxidant activity on oxidative stress of rats submitted to a high-fat diet [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=991&numeroEdicao=20
    • Vancouver

      Guimarães JP, Macedo LFL, Rogero MM, Lobato LP, Castro IA de. Effect of red wines with different in vitro antioxidant activity on oxidative stress of rats submitted to a high-fat diet [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=991&numeroEdicao=20
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, VINHO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LLOBODANIN, Laura Garcia e CASTRO, Inar Alves de. Antioxidant compounds in red wines from south america. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 jun. 2024. , 2012
    • APA

      Llobodanin, L. G., & Castro, I. A. de. (2012). Antioxidant compounds in red wines from south america. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Llobodanin LG, Castro IA de. Antioxidant compounds in red wines from south america. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 21 res. FCF001.[citado 2024 jun. 17 ]
    • Vancouver

      Llobodanin LG, Castro IA de. Antioxidant compounds in red wines from south america. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 21 res. FCF001.[citado 2024 jun. 17 ]
  • Source: Nutrients. Unidades: FSP, FCF

    Subjects: EXERCÍCIO FÍSICO, AMINOÁCIDOS, SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FALAVIGNA, Gina et al. Effects of diets supplemented with branched-chain amino acids on the performance and fatigue mechanisms of rats submitted to prolonged physical exercise. Nutrients, v. 4, n. 11, p. 1767-1780, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu4111767. Acesso em: 17 jun. 2024.
    • APA

      Falavigna, G., Araújo Júnior, J. A. de, Rogero, M. M., Pires, I. S. de O., Pedrosa, R. G., Martins Júnior, E., et al. (2012). Effects of diets supplemented with branched-chain amino acids on the performance and fatigue mechanisms of rats submitted to prolonged physical exercise. Nutrients, 4( 11), 1767-1780. doi:10.3390/nu4111767
    • NLM

      Falavigna G, Araújo Júnior JA de, Rogero MM, Pires IS de O, Pedrosa RG, Martins Júnior E, Castro IA de, Tirapegui J. Effects of diets supplemented with branched-chain amino acids on the performance and fatigue mechanisms of rats submitted to prolonged physical exercise [Internet]. Nutrients. 2012 ; 4( 11): 1767-1780.[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu4111767
    • Vancouver

      Falavigna G, Araújo Júnior JA de, Rogero MM, Pires IS de O, Pedrosa RG, Martins Júnior E, Castro IA de, Tirapegui J. Effects of diets supplemented with branched-chain amino acids on the performance and fatigue mechanisms of rats submitted to prolonged physical exercise [Internet]. Nutrients. 2012 ; 4( 11): 1767-1780.[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu4111767
  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Subjects: VINHO, ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GRANATO, Daniel e KATAYAMA, Flávia Chizuko Uchida e CASTRO, Inar Alves de. Characterization of red wines from South America based on sensory properties and antioxidant activity. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 92, n. 3, p. 526-533, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.4602. Acesso em: 17 jun. 2024.
    • APA

      Granato, D., Katayama, F. C. U., & Castro, I. A. de. (2012). Characterization of red wines from South America based on sensory properties and antioxidant activity. Journal of the Science of Food and Agriculture, 92( 3), 526-533. doi:10.1002/jsfa.4602
    • NLM

      Granato D, Katayama FCU, Castro IA de. Characterization of red wines from South America based on sensory properties and antioxidant activity [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 3): 526-533.[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4602
    • Vancouver

      Granato D, Katayama FCU, Castro IA de. Characterization of red wines from South America based on sensory properties and antioxidant activity [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 3): 526-533.[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4602
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Subjects: MODELAGEM MOLECULAR, DOENÇA DE CHAGAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOTELHO, Patricia de Castro et al. Effect of user of high stearidonic oil and phytosterols on axidative stress. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 jun. 2024. , 2012
    • APA

      Botelho, P. de C., Mariano, K. da R., Guimarães, J. P., & Castro, I. A. de. (2012). Effect of user of high stearidonic oil and phytosterols on axidative stress. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Botelho P de C, Mariano K da R, Guimarães JP, Castro IA de. Effect of user of high stearidonic oil and phytosterols on axidative stress. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 31res. FCF058.[citado 2024 jun. 17 ]
    • Vancouver

      Botelho P de C, Mariano K da R, Guimarães JP, Castro IA de. Effect of user of high stearidonic oil and phytosterols on axidative stress. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 31res. FCF058.[citado 2024 jun. 17 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidades: FCF, FSP

    Subjects: ANTIOXIDANTES, ESTRESSE OXIDATIVO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GUIMARÃES, Jessica Pereira et al. Effect of red wines with different in vitro antioxidanty activity on oxidative stress of rats submitted to a high-fat diet. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 jun. 2024. , 2012
    • APA

      Guimarães, J. P., Macedo, L. fagundes lauer, Rogero, M. M., Lobato, L. P., & Castro, I. A. de. (2012). Effect of red wines with different in vitro antioxidanty activity on oxidative stress of rats submitted to a high-fat diet. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Guimarães JP, Macedo L fagundes lauer, Rogero MM, Lobato LP, Castro IA de. Effect of red wines with different in vitro antioxidanty activity on oxidative stress of rats submitted to a high-fat diet. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 6 res. FCF008.[citado 2024 jun. 17 ]
    • Vancouver

      Guimarães JP, Macedo L fagundes lauer, Rogero MM, Lobato LP, Castro IA de. Effect of red wines with different in vitro antioxidanty activity on oxidative stress of rats submitted to a high-fat diet. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 6 res. FCF008.[citado 2024 jun. 17 ]
  • Source: Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. Unidade: FCF

    Subjects: ATIVIDADE FÍSICA, ALIMENTOS FUNCIONAIS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CASTRO, Inar Alves de e ROSSI, Luciana e TIRAPEGUI, Júlio. Alimentos funcionais na atividade física. Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. Tradução . São Paulo: Atheneu, 2012. . . Acesso em: 17 jun. 2024.
    • APA

      Castro, I. A. de, Rossi, L., & Tirapegui, J. (2012). Alimentos funcionais na atividade física. In Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. São Paulo: Atheneu.
    • NLM

      Castro IA de, Rossi L, Tirapegui J. Alimentos funcionais na atividade física. In: Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. São Paulo: Atheneu; 2012. [citado 2024 jun. 17 ]
    • Vancouver

      Castro IA de, Rossi L, Tirapegui J. Alimentos funcionais na atividade física. In: Nutrição, Metabolismo e Suplementação na Atividade Física. São Paulo: Atheneu; 2012. [citado 2024 jun. 17 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024