Source: Proceedings. Conference titles: International Symposium on Capillary Chromatography. Unidade: IQSC
Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA INSTRUMENTAL
ABNT
SARGENTI, S R e LANÇAS, Fernando Mauro. Comparative study of vegetable extraction . Classical extraction methods vs supercritical fluid extraction. 1993, Anais.. Riva Del Garda: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 1993. . Acesso em: 06 nov. 2024.APA
Sargenti, S. R., & Lanças, F. M. (1993). Comparative study of vegetable extraction . Classical extraction methods vs supercritical fluid extraction. In Proceedings. Riva Del Garda: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.NLM
Sargenti SR, Lanças FM. Comparative study of vegetable extraction . Classical extraction methods vs supercritical fluid extraction. Proceedings. 1993 ;[citado 2024 nov. 06 ]Vancouver
Sargenti SR, Lanças FM. Comparative study of vegetable extraction . Classical extraction methods vs supercritical fluid extraction. Proceedings. 1993 ;[citado 2024 nov. 06 ]