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ABNT
RIBEIRO, Sandra Maria Lima e ROGERO, Marcelo Macedo e TIRAPEGUI, Júlio. Avaliação do estado nutricional em proteínas. Tradução . Rio de Janeiro: Guanabara Koogan, 2018. . . Acesso em: 01 set. 2024.
APA
Ribeiro, S. M. L., Rogero, M. M., & Tirapegui, J. (2018). Avaliação do estado nutricional em proteínas. In . Rio de Janeiro: Guanabara Koogan.
NLM
Ribeiro SML, Rogero MM, Tirapegui J. Avaliação do estado nutricional em proteínas. Rio de Janeiro: Guanabara Koogan; 2018. [citado 2024 set. 01 ]
Vancouver
Ribeiro SML, Rogero MM, Tirapegui J. Avaliação do estado nutricional em proteínas. Rio de Janeiro: Guanabara Koogan; 2018. [citado 2024 set. 01 ]
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ABNT
GORGULHO, Bartira et al. Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index. Revista de Nutrição, v. 31, n. 6, p. 567-575, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006. Acesso em: 01 set. 2024.
APA
Gorgulho, B., Sarti, F. M., Fisberg, R. M., Pot, G. K., & Marchioni, D. M. L. (2018). Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index. Revista de Nutrição, 31( 6), 567-575. doi:10.1590/1678-98652018000600006
NLM
Gorgulho B, Sarti FM, Fisberg RM, Pot GK, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutrição. 2018 ;31( 6): 567-575.[citado 2024 set. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
Vancouver
Gorgulho B, Sarti FM, Fisberg RM, Pot GK, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutrição. 2018 ;31( 6): 567-575.[citado 2024 set. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
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ABNT
GORGULHO, Bartira et al. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition, v. No/Dec. 2018, n. 6, p. 567-575, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006. Acesso em: 01 set. 2024.
APA
Gorgulho, B., Pot, G. K., Sarti, F. M., Fisberg, R. M., & Marchioni, D. M. L. (2018). Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition, No/Dec. 2018( 6), 567-575. doi:10.1590/1678-98652018000600006
NLM
Gorgulho B, Pot GK, Sarti FM, Fisberg RM, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. 2018 ; No/Dec. 2018( 6): 567-575.[citado 2024 set. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
Vancouver
Gorgulho B, Pot GK, Sarti FM, Fisberg RM, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. 2018 ; No/Dec. 2018( 6): 567-575.[citado 2024 set. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
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ABNT
MELLO, Aline Veroneze de et al. Determinants of inequalities in the quality of Brazilian diet: trends in 12-year population-based study (2003–2015). International Journal for Equity in Health, v. 17, p. 01-11, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s12939-018-0784-2. Acesso em: 01 set. 2024.
APA
Mello, A. V. de, Sarti, F. M., Pereira, J. L., Goldbaum, M., Cesar, C. L. G., Alves, M. C. G. P., & Fisberg, R. M. (2018). Determinants of inequalities in the quality of Brazilian diet: trends in 12-year population-based study (2003–2015). International Journal for Equity in Health, 17, 01-11. doi:10.1186/s12939-018-0784-2
NLM
Mello AV de, Sarti FM, Pereira JL, Goldbaum M, Cesar CLG, Alves MCGP, Fisberg RM. Determinants of inequalities in the quality of Brazilian diet: trends in 12-year population-based study (2003–2015) [Internet]. International Journal for Equity in Health. 2018 ; 17 01-11.[citado 2024 set. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s12939-018-0784-2
Vancouver
Mello AV de, Sarti FM, Pereira JL, Goldbaum M, Cesar CLG, Alves MCGP, Fisberg RM. Determinants of inequalities in the quality of Brazilian diet: trends in 12-year population-based study (2003–2015) [Internet]. International Journal for Equity in Health. 2018 ; 17 01-11.[citado 2024 set. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s12939-018-0784-2
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ABNT
NOGUEIRA, Luana Romão et al. Access to street markets and consumption of fruits and vegetables by adolescents living in São Paulo, Brazil. International Journal of Environmental Research and Public Health, v. 15, n. 3, p. art. 517 [12 ], 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ijerph15030517. Acesso em: 01 set. 2024.
APA
Nogueira, L. R., Fontanelli, M. de M., Aguiar, B. S. de, Failla, M. A., Florindo, A. A., Barrozo, L. V., et al. (2018). Access to street markets and consumption of fruits and vegetables by adolescents living in São Paulo, Brazil. International Journal of Environmental Research and Public Health, 15( 3), art. 517 [12 ]. doi:10.3390/ijerph15030517
NLM
Nogueira LR, Fontanelli M de M, Aguiar BS de, Failla MA, Florindo AA, Barrozo LV, Goldbaum M, Cesar CLG, Alves MCGP, Fisberg RM. Access to street markets and consumption of fruits and vegetables by adolescents living in São Paulo, Brazil [Internet]. International Journal of Environmental Research and Public Health. 2018 ; 15( 3): art. 517 [12 ].[citado 2024 set. 01 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijerph15030517
Vancouver
Nogueira LR, Fontanelli M de M, Aguiar BS de, Failla MA, Florindo AA, Barrozo LV, Goldbaum M, Cesar CLG, Alves MCGP, Fisberg RM. Access to street markets and consumption of fruits and vegetables by adolescents living in São Paulo, Brazil [Internet]. International Journal of Environmental Research and Public Health. 2018 ; 15( 3): art. 517 [12 ].[citado 2024 set. 01 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijerph15030517