Phase diagram for freeze-dried persimmon (2001)
Source: Thermochimica Acta. Unidade: FZEA
Subjects: ALIMENTOS, ALIMENTOS (CONTROLE DE QUALIDADE), CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, ALIMENTOS
ABNT
SOBRAL, Paulo José do Amaral et al. Phase diagram for freeze-dried persimmon. Thermochimica Acta, v. 376, p. 83-89, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0040-6031(01)00533-0. Acesso em: 19 abr. 2024.APA
Sobral, P. J. do A., Tellis, V. R. N., Bittante, A. M. Q. B., & Sereno, A. (2001). Phase diagram for freeze-dried persimmon. Thermochimica Acta, 376, 83-89. doi:10.1016/s0040-6031(01)00533-0NLM
Sobral PJ do A, Tellis VRN, Bittante AMQB, Sereno A. Phase diagram for freeze-dried persimmon [Internet]. Thermochimica Acta. 2001 ; 376 83-89.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0040-6031(01)00533-0Vancouver
Sobral PJ do A, Tellis VRN, Bittante AMQB, Sereno A. Phase diagram for freeze-dried persimmon [Internet]. Thermochimica Acta. 2001 ; 376 83-89.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0040-6031(01)00533-0