Filtros : "Orsi, Reinaldo B" Limpar


  • Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    DOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ORSI, Reinaldo B; CORRÊA, Benedito; POSSI, Cláudia R; et al. Mycoflora and occurrence of fumonisins in freshly harvested and stores hybrid maize. [S.l.], 2000. DOI: 10.1016/s0022-474x(99)00029-6.
    • APA

      Orsi, R. B., Corrêa, B., Possi, C. R., Schammass, E. A., Nogueira, J. R., Dias, S. M. C., & Malozzi, M. A. B. (2000). Mycoflora and occurrence of fumonisins in freshly harvested and stores hybrid maize. doi:10.1016/s0022-474x(99)00029-6
    • NLM

      Orsi RB, Corrêa B, Possi CR, Schammass EA, Nogueira JR, Dias SMC, Malozzi MAB. Mycoflora and occurrence of fumonisins in freshly harvested and stores hybrid maize. 2000 ;
    • Vancouver

      Orsi RB, Corrêa B, Possi CR, Schammass EA, Nogueira JR, Dias SMC, Malozzi MAB. Mycoflora and occurrence of fumonisins in freshly harvested and stores hybrid maize. 2000 ;
  • Source: Ciência e tecnologia de Alimentos. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    DOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Carlos A P; ORSI, Reinaldo B; DILKIN, Paulo; CORRÊA, Benedito. Mycoflora and aflatoxigenic species in derivatives of milled rice. Ciência e tecnologia de Alimentos[S.l.], v. 20, n. 1, p. 37-39, 2000. DOI: 10.1590/s0101-20612000000100008.
    • APA

      Lima, C. A. P., Orsi, R. B., Dilkin, P., & Corrêa, B. (2000). Mycoflora and aflatoxigenic species in derivatives of milled rice. Ciência e tecnologia de Alimentos, 20(1), 37-39. doi:10.1590/s0101-20612000000100008
    • NLM

      Lima CAP, Orsi RB, Dilkin P, Corrêa B. Mycoflora and aflatoxigenic species in derivatives of milled rice. Ciência e tecnologia de Alimentos. 2000 ;20(1):37-39.
    • Vancouver

      Lima CAP, Orsi RB, Dilkin P, Corrêa B. Mycoflora and aflatoxigenic species in derivatives of milled rice. Ciência e tecnologia de Alimentos. 2000 ;20(1):37-39.

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