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  • Source: Fems Yast Research. Unidades: IQ, EP, ICB

    Subjects: SACCHAROMYCES, ÁCIDOS GRAXOS NÃO SATURADOS

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    • ABNT

      COSTA, Bruno Labate Vale da; RAGHAVENDRAN, Vijayendran; FRANCO, Luis Fernando Mercier; et al. Forever panting and forever growing: physiology of Saccharomyces cerevisiae at extremely low oxygen availability in the absence of ergosterol and unsaturated fatty acids. Fems Yast Research, Oxford, v. 19, n. 6, p. 1-14, 2019. Disponível em: < http://dx.doi.org/10.1093/femsyr/foz054 > DOI: 10.1093/femsyr/foz054.
    • APA

      Costa, B. L. V. da, Raghavendran, V., Franco, L. F. M., Chaves Filho, A. de B., Yoshinaga, M. Y., Miyamoto, S., et al. (2019). Forever panting and forever growing: physiology of Saccharomyces cerevisiae at extremely low oxygen availability in the absence of ergosterol and unsaturated fatty acids. Fems Yast Research, 19( 6), 1-14. doi:10.1093/femsyr/foz054
    • NLM

      Costa BLV da, Raghavendran V, Franco LFM, Chaves Filho A de B, Yoshinaga MY, Miyamoto S, Basso TO, Gombert AK. Forever panting and forever growing: physiology of Saccharomyces cerevisiae at extremely low oxygen availability in the absence of ergosterol and unsaturated fatty acids [Internet]. Fems Yast Research. 2019 ; 19( 6): 1-14.Available from: http://dx.doi.org/10.1093/femsyr/foz054
    • Vancouver

      Costa BLV da, Raghavendran V, Franco LFM, Chaves Filho A de B, Yoshinaga MY, Miyamoto S, Basso TO, Gombert AK. Forever panting and forever growing: physiology of Saccharomyces cerevisiae at extremely low oxygen availability in the absence of ergosterol and unsaturated fatty acids [Internet]. Fems Yast Research. 2019 ; 19( 6): 1-14.Available from: http://dx.doi.org/10.1093/femsyr/foz054
  • Source: Antonie van Leeuwenhoek. Unidade: ESALQ

    Subjects: ETANOL, SACCHAROMYCES, FERMENTAÇÃO INDUSTRIAL

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    • ABNT

      RAGHAVENDRAN, Vijayendran; BASSO, Thalita Peixoto; SILVA, Juliana Bueno da; BASSO, Luiz Carlos; GOMBERT, Andreas Karoly. A simple scaled down system to mimic the industrial production of first generation fuel ethanol in Brazil. Antonie van Leeuwenhoek, Amsterdam, Springer Nature, v. 110, p. 971–983, 2017. Disponível em: < http://dx.doi.org/10.1007/s10482-017-0868-9 > DOI: 10.1007/s10482-017-0868-9.
    • APA

      Raghavendran, V., Basso, T. P., Silva, J. B. da, Basso, L. C., & Gombert, A. K. (2017). A simple scaled down system to mimic the industrial production of first generation fuel ethanol in Brazil. Antonie van Leeuwenhoek, 110, 971–983. doi:10.1007/s10482-017-0868-9
    • NLM

      Raghavendran V, Basso TP, Silva JB da, Basso LC, Gombert AK. A simple scaled down system to mimic the industrial production of first generation fuel ethanol in Brazil [Internet]. Antonie van Leeuwenhoek. 2017 ; 110 971–983.Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s10482-017-0868-9
    • Vancouver

      Raghavendran V, Basso TP, Silva JB da, Basso LC, Gombert AK. A simple scaled down system to mimic the industrial production of first generation fuel ethanol in Brazil [Internet]. Antonie van Leeuwenhoek. 2017 ; 110 971–983.Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s10482-017-0868-9
  • Unidade: BIOTECNOLOGIA

    Subjects: LEVEDURAS, BIODIVERSIDADE, SACCHAROMYCES, LINHAGENS VEGETAIS, ETANOL

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    • ABNT

      BEATO, Felipe Baratho; GOMBERT, Andreas Karoly. Fisiologia de linhagens de Saccharomyces cerevisiae isoladas de biomas brasileiros: novos olhares sobre a biodiversidade e aspectos relevantes para aplicações industriais. 2016.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2016. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-29082016-104624/ >.
    • APA

      Beato, F. B., & Gombert, A. K. (2016). Fisiologia de linhagens de Saccharomyces cerevisiae isoladas de biomas brasileiros: novos olhares sobre a biodiversidade e aspectos relevantes para aplicações industriais. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-29082016-104624/
    • NLM

      Beato FB, Gombert AK. Fisiologia de linhagens de Saccharomyces cerevisiae isoladas de biomas brasileiros: novos olhares sobre a biodiversidade e aspectos relevantes para aplicações industriais [Internet]. 2016 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-29082016-104624/
    • Vancouver

      Beato FB, Gombert AK. Fisiologia de linhagens de Saccharomyces cerevisiae isoladas de biomas brasileiros: novos olhares sobre a biodiversidade e aspectos relevantes para aplicações industriais [Internet]. 2016 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-29082016-104624/
  • Unidade: EP

    Subjects: LEVEDURAS, FISIOLOGIA, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA

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    • ABNT

      FRANCO, Letícia Veloso Ribeiro; GOMBERT, Andreas Karoly; BARROS, Mario Henrique de. Superexpressão de CDC48 e HSP104 na levedura Saccharomyces cerevisiae. 2016.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2016. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-15032017-082403/pt-br.php >.
    • APA

      Franco, L. V. R., Gombert, A. K., & Barros, M. H. de. (2016). Superexpressão de CDC48 e HSP104 na levedura Saccharomyces cerevisiae. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-15032017-082403/pt-br.php
    • NLM

      Franco LVR, Gombert AK, Barros MH de. Superexpressão de CDC48 e HSP104 na levedura Saccharomyces cerevisiae [Internet]. 2016 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-15032017-082403/pt-br.php
    • Vancouver

      Franco LVR, Gombert AK, Barros MH de. Superexpressão de CDC48 e HSP104 na levedura Saccharomyces cerevisiae [Internet]. 2016 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-15032017-082403/pt-br.php
  • Unidade: EP

    Subjects: LEVEDURAS, LIPÍDEOS

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    • ABNT

      BACCIOTTI, Fernanda; GOMBERT, Andreas Karoly. Fisiologia e formação de partículas lipídicas durante o crescimento da levedura Yarrowia lipolytica IMUFRJ 50682. 2015.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2015. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-07072016-111425/pt-br.php >.
    • APA

      Bacciotti, F., & Gombert, A. K. (2015). Fisiologia e formação de partículas lipídicas durante o crescimento da levedura Yarrowia lipolytica IMUFRJ 50682. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-07072016-111425/pt-br.php
    • NLM

      Bacciotti F, Gombert AK. Fisiologia e formação de partículas lipídicas durante o crescimento da levedura Yarrowia lipolytica IMUFRJ 50682 [Internet]. 2015 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-07072016-111425/pt-br.php
    • Vancouver

      Bacciotti F, Gombert AK. Fisiologia e formação de partículas lipídicas durante o crescimento da levedura Yarrowia lipolytica IMUFRJ 50682 [Internet]. 2015 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-07072016-111425/pt-br.php
  • Unidade: BIOTECNOLOGIA

    Subjects: SACCHAROMYCES, SACAROSE, FENÔMENOS BIOQUÍMICOS, ENZIMAS HIDROLÍTICAS, HIDRÓLISE, MUTAÇÃO

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    • ABNT

      MARQUES, Wesley Leoricy; GOMBERT, Andreas Karoly. Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae para o aumento do rendimento energético do metabolismo da sacarose. 2014.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2014. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-22102018-154848/ >.
    • APA

      Marques, W. L., & Gombert, A. K. (2014). Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae para o aumento do rendimento energético do metabolismo da sacarose. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-22102018-154848/
    • NLM

      Marques WL, Gombert AK. Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae para o aumento do rendimento energético do metabolismo da sacarose [Internet]. 2014 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-22102018-154848/
    • Vancouver

      Marques WL, Gombert AK. Engenharia metabólica de Saccharomyces cerevisiae para o aumento do rendimento energético do metabolismo da sacarose [Internet]. 2014 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-22102018-154848/
  • Unidade: EP

    Subjects: LEVEDURAS, FISIOLOGIA, BIOQUÍMICA MICROBIANA

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Pedro Henrique Santos; GOMBERT, Andreas Karoly. Análise fisiológica e cinética do crescimento da levedura oleaginosa Yarrowia lipolytica IMUFRJ 50682 em diferentes fontes de carbono. 2014.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2014. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-26082015-114653/pt-br.php >.
    • APA

      Oliveira, P. H. S., & Gombert, A. K. (2014). Análise fisiológica e cinética do crescimento da levedura oleaginosa Yarrowia lipolytica IMUFRJ 50682 em diferentes fontes de carbono. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-26082015-114653/pt-br.php
    • NLM

      Oliveira PHS, Gombert AK. Análise fisiológica e cinética do crescimento da levedura oleaginosa Yarrowia lipolytica IMUFRJ 50682 em diferentes fontes de carbono [Internet]. 2014 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-26082015-114653/pt-br.php
    • Vancouver

      Oliveira PHS, Gombert AK. Análise fisiológica e cinética do crescimento da levedura oleaginosa Yarrowia lipolytica IMUFRJ 50682 em diferentes fontes de carbono [Internet]. 2014 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-26082015-114653/pt-br.php
  • Source: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidade: EP

    Subjects: AÇÚCAR, RESÍDUOS

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    • ABNT

      FONSECA, Gustavo Graciano; CARVALHO, Nuno Miguel Barbosa de; GOMBERT, Andreas Karoly. Growth of the yeast Kluyveromyces marxianus CBS 6556 on different sugar combinations as sole carbon and energy source. Applied Microbiology and Biotechnology, Estados Unidos, Applied Microbial and Cell Physiology, 2013. DOI: 10.1007/s00253-013-4748-6.
    • APA

      Fonseca, G. G., Carvalho, N. M. B. de, & Gombert, A. K. (2013). Growth of the yeast Kluyveromyces marxianus CBS 6556 on different sugar combinations as sole carbon and energy source. Applied Microbiology and Biotechnology. doi:10.1007/s00253-013-4748-6
    • NLM

      Fonseca GG, Carvalho NMB de, Gombert AK. Growth of the yeast Kluyveromyces marxianus CBS 6556 on different sugar combinations as sole carbon and energy source. Applied Microbiology and Biotechnology. 2013 ;
    • Vancouver

      Fonseca GG, Carvalho NMB de, Gombert AK. Growth of the yeast Kluyveromyces marxianus CBS 6556 on different sugar combinations as sole carbon and energy source. Applied Microbiology and Biotechnology. 2013 ;
  • Source: PLOS ONE. Unidades: EACH, EP, IQ

    Subjects: SACCHAROMYCES, BIOQUÍMICA

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    • ABNT

      TAHARA, Erich Birelli; CUNHA, Fernanda Marques da; BASSO, Thiago Olitta; et al. Calorie restriction hysteretically primes aging Saccharomyces cerevisiae toward more effective oxidative metabolism. PLOS ONE, San Franscisco, v. 8, n. 2, p. 1-11 art. e56388, 2013. Disponível em: < http://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0056388 > DOI: 10.1371/journal.pone.0056388.
    • APA

      Tahara, E. B., Cunha, F. M. da, Basso, T. O., Della Bianca, B. E., Gombert, A. K., & Kowaltowski, A. J. (2013). Calorie restriction hysteretically primes aging Saccharomyces cerevisiae toward more effective oxidative metabolism. PLOS ONE, 8( 2), 1-11 art. e56388. doi:10.1371/journal.pone.0056388
    • NLM

      Tahara EB, Cunha FM da, Basso TO, Della Bianca BE, Gombert AK, Kowaltowski AJ. Calorie restriction hysteretically primes aging Saccharomyces cerevisiae toward more effective oxidative metabolism [Internet]. PLOS ONE. 2013 ; 8( 2): 1-11 art. e56388.Available from: http://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0056388
    • Vancouver

      Tahara EB, Cunha FM da, Basso TO, Della Bianca BE, Gombert AK, Kowaltowski AJ. Calorie restriction hysteretically primes aging Saccharomyces cerevisiae toward more effective oxidative metabolism [Internet]. PLOS ONE. 2013 ; 8( 2): 1-11 art. e56388.Available from: http://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0056388
  • Source: Antonie van Leeuwenhoek. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL (RENDIMENTO;PRODUÇÃO), FERMENTAÇÃO INDUSTRIAL

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    • ABNT

      DELLA BIANCA, Bianca Eli; GOMBERT, Andreas Karoly. Stress tolerance and growth physiology of yeast strains from the Brazilian fuel ethanol industry. Antonie van Leeuwenhoek, Países Baixos, Springer Nature, 2013. DOI: 10.1007/s10482-013-0030-2.
    • APA

      Della Bianca, B. E., & Gombert, A. K. (2013). Stress tolerance and growth physiology of yeast strains from the Brazilian fuel ethanol industry. Antonie van Leeuwenhoek. doi:10.1007/s10482-013-0030-2
    • NLM

      Della Bianca BE, Gombert AK. Stress tolerance and growth physiology of yeast strains from the Brazilian fuel ethanol industry. Antonie van Leeuwenhoek. 2013 ;
    • Vancouver

      Della Bianca BE, Gombert AK. Stress tolerance and growth physiology of yeast strains from the Brazilian fuel ethanol industry. Antonie van Leeuwenhoek. 2013 ;
  • Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA

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    • ABNT

      DELLA BIANCA, Bianca Eli; GOMBERT, Andreas Karoly. Stress tolerance of Saccharomyces cerevisiae strains employed in the fuel ethanol production in Brazil. 2013.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2013.
    • APA

      Della Bianca, B. E., & Gombert, A. K. (2013). Stress tolerance of Saccharomyces cerevisiae strains employed in the fuel ethanol production in Brazil. Universidade de São Paulo, São Paulo.
    • NLM

      Della Bianca BE, Gombert AK. Stress tolerance of Saccharomyces cerevisiae strains employed in the fuel ethanol production in Brazil. 2013 ;
    • Vancouver

      Della Bianca BE, Gombert AK. Stress tolerance of Saccharomyces cerevisiae strains employed in the fuel ethanol production in Brazil. 2013 ;
  • Source: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidades: ESALQ, EP

    Subjects: ETANOL (RENDIMENTO;PRODUÇÃO), FERMENTAÇÃO INDUSTRIAL

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    • ABNT

      DELLA BIANCA, Bianca Eli; BASSO, Thiago Olitta; STAMBUK, Boris Ugarte; BASSO, Luiz Carlos; GOMBERT, Andreas Karoly. What do we know about the yeast strains from the Brazilian fuel ethanol industry? Applied Microbiology and Biotechnology, Alemanha, v. 97, n. 3, 2013. DOI: 10.1007/s00253-012-4631-x.
    • APA

      Della Bianca, B. E., Basso, T. O., Stambuk, B. U., Basso, L. C., & Gombert, A. K. (2013). What do we know about the yeast strains from the Brazilian fuel ethanol industry? Applied Microbiology and Biotechnology, 97( 3). doi:10.1007/s00253-012-4631-x
    • NLM

      Della Bianca BE, Basso TO, Stambuk BU, Basso LC, Gombert AK. What do we know about the yeast strains from the Brazilian fuel ethanol industry? Applied Microbiology and Biotechnology. 2013 ; 97( 3):
    • Vancouver

      Della Bianca BE, Basso TO, Stambuk BU, Basso LC, Gombert AK. What do we know about the yeast strains from the Brazilian fuel ethanol industry? Applied Microbiology and Biotechnology. 2013 ; 97( 3):
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos (SINAFERM). Unidade: EP

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, SACAROSE, SACCHAROMYCES, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, ETANOL

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    • ABNT

      BASSO, Thiago Olitta; KOK, Stefan de; DÁRIO, Marcelo G.; et al. Melhoramento da fermentação alcoólica em Saccharomyces cerevisiae por engenharia evolutiva. Anais.. Caxias do Sul: Universidade de Caxias do Sul (UCS) / Universidade Federal do Rio Grande do Sul (FURG), 2011.
    • APA

      Basso, T. O., Kok, S. de, Dário, M. G., Tonso, A., Daran, J. -M., Maris, T. van, et al. (2011). Melhoramento da fermentação alcoólica em Saccharomyces cerevisiae por engenharia evolutiva. In Anais. Caxias do Sul: Universidade de Caxias do Sul (UCS) / Universidade Federal do Rio Grande do Sul (FURG).
    • NLM

      Basso TO, Kok S de, Dário MG, Tonso A, Daran J-M, Maris T van, Pronk J, Stambuk B, Gombert AK. Melhoramento da fermentação alcoólica em Saccharomyces cerevisiae por engenharia evolutiva. Anais. 2011 ;
    • Vancouver

      Basso TO, Kok S de, Dário MG, Tonso A, Daran J-M, Maris T van, Pronk J, Stambuk B, Gombert AK. Melhoramento da fermentação alcoólica em Saccharomyces cerevisiae por engenharia evolutiva. Anais. 2011 ;
  • Unidade: BIOTECNOLOGIA

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, SACAROSE, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, ETANOL, LEVEDURAS, COMBUSTÍVEIS LÍQUIDOS, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      BASSO, Thiago Olitta; GOMBERT, Andreas Karoly. Melhoramento da fermentação alcoólica em Saccharomyces cerevisiae por engenharia evolutiva. 2011.Universidade de São Paulo, São Paulo, 2011. Disponível em: < http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-14092011-153623/pt-br.php >.
    • APA

      Basso, T. O., & Gombert, A. K. (2011). Melhoramento da fermentação alcoólica em Saccharomyces cerevisiae por engenharia evolutiva. Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-14092011-153623/pt-br.php
    • NLM

      Basso TO, Gombert AK. Melhoramento da fermentação alcoólica em Saccharomyces cerevisiae por engenharia evolutiva [Internet]. 2011 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-14092011-153623/pt-br.php
    • Vancouver

      Basso TO, Gombert AK. Melhoramento da fermentação alcoólica em Saccharomyces cerevisiae por engenharia evolutiva [Internet]. 2011 ;Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/87/87131/tde-14092011-153623/pt-br.php
  • Source: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidades: FCF, EP

    Subjects: ENZIMAS, BIOQUÍMICA

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    • ABNT

      ROCHA, Saul Nitsche; ABRAHÃO NETO, José; CERDÁN, María Esperanza; GOMBERT, Andreas Karoly; GONZÁLEZ-SISO, María Isabel. Heterologous expression of a thermophilic esterase in Kluyveromyces yeasts. Applied Microbiology and Biotechnology, Berlin, v. 89, n. 2, p. 375-385, 2011. Disponível em: < http://dx.doi.org/10.1007/s00253-010-2869-8 > DOI: 10.1007/s00253-010-2869-8.
    • APA

      Rocha, S. N., Abrahão Neto, J., Cerdán, M. E., Gombert, A. K., & González-Siso, M. I. (2011). Heterologous expression of a thermophilic esterase in Kluyveromyces yeasts. Applied Microbiology and Biotechnology, 89( 2), 375-385. doi:10.1007/s00253-010-2869-8
    • NLM

      Rocha SN, Abrahão Neto J, Cerdán ME, Gombert AK, González-Siso MI. Heterologous expression of a thermophilic esterase in Kluyveromyces yeasts [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2011 ; 89( 2): 375-385.Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s00253-010-2869-8
    • Vancouver

      Rocha SN, Abrahão Neto J, Cerdán ME, Gombert AK, González-Siso MI. Heterologous expression of a thermophilic esterase in Kluyveromyces yeasts [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2011 ; 89( 2): 375-385.Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s00253-010-2869-8
  • Source: Antonie Van Leeuwenhoek. Unidades: FCF, EP

    Subjects: BIOMASSA, LEVEDURAS

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    • ABNT

      ROCHA, Saul Nitsche; ABRAHÃO NETO, José; GOMBERT, Andreas Karoly. Physiological diversity within the Kluyveromyces marxianus species. Antonie Van Leeuwenhoek, Dordrecht, v. 100, n. 4, p. 619-630, 2011. Disponível em: < http://dx.doi.org/10.1007/s10482-011-9617-7 > DOI: 10.1007/s10482-011-9617-7.
    • APA

      Rocha, S. N., Abrahão Neto, J., & Gombert, A. K. (2011). Physiological diversity within the Kluyveromyces marxianus species. Antonie Van Leeuwenhoek, 100( 4), 619-630. doi:10.1007/s10482-011-9617-7
    • NLM

      Rocha SN, Abrahão Neto J, Gombert AK. Physiological diversity within the Kluyveromyces marxianus species [Internet]. Antonie Van Leeuwenhoek. 2011 ; 100( 4): 619-630.Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s10482-011-9617-7
    • Vancouver

      Rocha SN, Abrahão Neto J, Gombert AK. Physiological diversity within the Kluyveromyces marxianus species [Internet]. Antonie Van Leeuwenhoek. 2011 ; 100( 4): 619-630.Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s10482-011-9617-7
  • Source: Metabolic Engineering. Unidade: EP

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, SACAROSE, SACCHAROMYCETALES, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, ETANOL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BASSO, Thiago Olitta; GOMBERT, Andreas Karoly; TONSO, Aldo; et al. Engineering topology and kinetics of sucrose metabolism in Saccharomyces cerevisae for improved ethanol yield. Metabolic Engineering, San Diego, v. 13, p. 694-703, 2011. Disponível em: < http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1096717611000954 > DOI: 10.1016/j.ymben.2011.09.005.
    • APA

      Basso, T. O., Gombert, A. K., Tonso, A., Kok, S. de, Dário, M. G., Espirito-Santo, J. C., et al. (2011). Engineering topology and kinetics of sucrose metabolism in Saccharomyces cerevisae for improved ethanol yield. Metabolic Engineering, 13, 694-703. doi:10.1016/j.ymben.2011.09.005
    • NLM

      Basso TO, Gombert AK, Tonso A, Kok S de, Dário MG, Espirito-Santo JC, Müller G, Schölg PS, Silva CP, Daran J-M, Van Maris AJA, Pronk JT, Stambuk BU. Engineering topology and kinetics of sucrose metabolism in Saccharomyces cerevisae for improved ethanol yield [Internet]. Metabolic Engineering. 2011 ;13 694-703.Available from: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1096717611000954
    • Vancouver

      Basso TO, Gombert AK, Tonso A, Kok S de, Dário MG, Espirito-Santo JC, Müller G, Schölg PS, Silva CP, Daran J-M, Van Maris AJA, Pronk JT, Stambuk BU. Engineering topology and kinetics of sucrose metabolism in Saccharomyces cerevisae for improved ethanol yield [Internet]. Metabolic Engineering. 2011 ;13 694-703.Available from: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1096717611000954
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio Nacional de Bioprocessos (SINAFERM). Unidade: EP

    Subjects: SACCHAROMYCES, ESTRESSE, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA

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    • ABNT

      DELLA BIANCA, Bianca Eli; TAQUEDA, Maria Elena Santos; GOMBERT, Andreas Karoly. Fisiologia quantitativa de leveduras da produção brasileira de bioetanol em estresse térmico. Anais.. Caxias do Sul: Universidade de Caxias do Sul (UCS) / Universidade Federal do Rio Grande do Sul (FURG), 2011.
    • APA

      Della Bianca, B. E., Taqueda, M. E. S., & Gombert, A. K. (2011). Fisiologia quantitativa de leveduras da produção brasileira de bioetanol em estresse térmico. In Anais. Caxias do Sul: Universidade de Caxias do Sul (UCS) / Universidade Federal do Rio Grande do Sul (FURG).
    • NLM

      Della Bianca BE, Taqueda MES, Gombert AK. Fisiologia quantitativa de leveduras da produção brasileira de bioetanol em estresse térmico. Anais. 2011 ;
    • Vancouver

      Della Bianca BE, Taqueda MES, Gombert AK. Fisiologia quantitativa de leveduras da produção brasileira de bioetanol em estresse térmico. Anais. 2011 ;
  • Source: Fungal Genetics and Biology. Unidade: EP

    Subjects: ANTIBIÓTICOS (PRODUÇÃO), BIOENGENHARIA, METABÓLITOS, PENICILLIUM

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GOMBERT, Andreas Karoly; VEIGA, T; PUIG-MARTINEZ, M; et al. Functional characterization of the oxaloacetase encoding gene elimination of oxalate formation in the B-lactam producer Penicillium chrysogenum. Fungal Genetics and Biology, Amsterdam, v. 48, n. 8, p. 831-839, 2011. Disponível em: < http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1087184511000880 > DOI: S1087184511000880.
    • APA

      Gombert, A. K., Veiga, T., Puig-martinez, M., Lamboo, F., Nijland, J. G., Driessen, A. J. M., et al. (2011). Functional characterization of the oxaloacetase encoding gene elimination of oxalate formation in the B-lactam producer Penicillium chrysogenum. Fungal Genetics and Biology, 48( 8), 831-839. doi:S1087184511000880
    • NLM

      Gombert AK, Veiga T, Puig-martinez M, Lamboo F, Nijland JG, Driessen AJM, Pronk JT, Daran JM. Functional characterization of the oxaloacetase encoding gene elimination of oxalate formation in the B-lactam producer Penicillium chrysogenum [Internet]. Fungal Genetics and Biology. 2011 ; 48( 8): 831-839.Available from: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1087184511000880
    • Vancouver

      Gombert AK, Veiga T, Puig-martinez M, Lamboo F, Nijland JG, Driessen AJM, Pronk JT, Daran JM. Functional characterization of the oxaloacetase encoding gene elimination of oxalate formation in the B-lactam producer Penicillium chrysogenum [Internet]. Fungal Genetics and Biology. 2011 ; 48( 8): 831-839.Available from: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1087184511000880
  • Source: Microbial Cell Factories. Unidade: EP

    Subjects: FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, PROTEÍNAS

    DOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROCHA, Saul Nitsche; ABRAHÃO NETO, José; CERDÁN, Maria E; GONZALEZ- SISO, Maria I; GOMBERT, Andreas Karoly. Heterologous expression of glucose oxidase in the yeat Kluyveromyces marxianus. Microbial Cell Factories, London, Bio Med Central, v. 9, n. ja 2010, 2010. DOI: 10.1186/1475-2859-9-4.
    • APA

      Rocha, S. N., Abrahão Neto, J., Cerdán, M. E., Gonzalez- Siso, M. I., & Gombert, A. K. (2010). Heterologous expression of glucose oxidase in the yeat Kluyveromyces marxianus. Microbial Cell Factories, 9( ja 2010). doi:10.1186/1475-2859-9-4
    • NLM

      Rocha SN, Abrahão Neto J, Cerdán ME, Gonzalez- Siso MI, Gombert AK. Heterologous expression of glucose oxidase in the yeat Kluyveromyces marxianus. Microbial Cell Factories. 2010 ; 9( ja 2010):
    • Vancouver

      Rocha SN, Abrahão Neto J, Cerdán ME, Gonzalez- Siso MI, Gombert AK. Heterologous expression of glucose oxidase in the yeat Kluyveromyces marxianus. Microbial Cell Factories. 2010 ; 9( ja 2010):

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