A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MENEZES, Elizabete Wenzel de e GIUNTINI, Eliana Bistriche. Fibra alimentar. Bases bioquímicas e fisiológicas da nutrição: nas diferentes fases da vida, na saúde e na doença. Tradução . Barueri: Manole, 2020. . . Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Menezes, E. W. de, & Giuntini, E. B. (2020). Fibra alimentar. In Bases bioquímicas e fisiológicas da nutrição: nas diferentes fases da vida, na saúde e na doença. Barueri: Manole.
NLM
Menezes EW de, Giuntini EB. Fibra alimentar. In: Bases bioquímicas e fisiológicas da nutrição: nas diferentes fases da vida, na saúde e na doença. Barueri: Manole; 2020. [citado 2022 jul. 06 ]
Vancouver
Menezes EW de, Giuntini EB. Fibra alimentar. In: Bases bioquímicas e fisiológicas da nutrição: nas diferentes fases da vida, na saúde e na doença. Barueri: Manole; 2020. [citado 2022 jul. 06 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DI LERNIA, Rhafaeli Maluf et al. Composição química de comidas de rua, comidas rápidas e alimentos artesanais comercializados na cidade de São Paulo. 2020, Anais.. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, 2020. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Di Lernia, R. M., Oliveira, A. de, Giuntini, E. B., & Purgatto, E. (2020). Composição química de comidas de rua, comidas rápidas e alimentos artesanais comercializados na cidade de São Paulo. In Resumos. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Di Lernia RM, Oliveira A de, Giuntini EB, Purgatto E. Composição química de comidas de rua, comidas rápidas e alimentos artesanais comercializados na cidade de São Paulo [Internet]. Resumos. 2020 ;[citado 2022 jul. 06 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Di Lernia RM, Oliveira A de, Giuntini EB, Purgatto E. Composição química de comidas de rua, comidas rápidas e alimentos artesanais comercializados na cidade de São Paulo [Internet]. Resumos. 2020 ;[citado 2022 jul. 06 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GRANDE, Fernanda et al. Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil. Maternal and Child Nutrition, v. 16, p. Supl. 3 1-9 art. e13005, 2020Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1111/mcn.13005. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Grande, F., Giuntini, E. B., Coelho, K. S., Purgatto, E., Franco, B. D. G. de M., Lajolo, F. M., & Menezes, E. W. de. (2020). Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil. Maternal and Child Nutrition, 16, Supl. 3 1-9 art. e13005. doi:10.1111/mcn.13005
NLM
Grande F, Giuntini EB, Coelho KS, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil [Internet]. Maternal and Child Nutrition. 2020 ; 16 Supl. 3 1-9 art. e13005.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1111/mcn.13005
Vancouver
Grande F, Giuntini EB, Coelho KS, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil [Internet]. Maternal and Child Nutrition. 2020 ; 16 Supl. 3 1-9 art. e13005.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1111/mcn.13005
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
COELHO, Kristy Soraya et al. 12th IFDC 2017 special issue – Brazilian Food Composition Table (TBCA): development and functionalities of the online version. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103287. Acesso em: 06 jul. 2022. , 2019
APA
Coelho, K. S., Giuntini, E. B., Grande, F., Dias, J. da S., Purgatto, E., Franco, B. D. G. de M., et al. (2019). 12th IFDC 2017 special issue – Brazilian Food Composition Table (TBCA): development and functionalities of the online version. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.jfca.2019.103287
NLM
Coelho KS, Giuntini EB, Grande F, Dias J da S, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. 12th IFDC 2017 special issue – Brazilian Food Composition Table (TBCA): development and functionalities of the online version [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ; 84 1-6 art. 103287.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103287
Vancouver
Coelho KS, Giuntini EB, Grande F, Dias J da S, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. 12th IFDC 2017 special issue – Brazilian Food Composition Table (TBCA): development and functionalities of the online version [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ; 84 1-6 art. 103287.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103287
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GIUNTINI, Eliana Bistriche et al. Brazilian nutrient intake evaluation database: an essential tool for estimating nutrient intake data. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103286. Acesso em: 06 jul. 2022. , 2019
APA
Giuntini, E. B., Coelho, K. S., Grande, F., Marchioni, D. M. L., Carli, E. F. de, Sichieri, R., et al. (2019). Brazilian nutrient intake evaluation database: an essential tool for estimating nutrient intake data. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.jfca.2019.103286
NLM
Giuntini EB, Coelho KS, Grande F, Marchioni DML, Carli EF de, Sichieri R, Pereira RA, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. Brazilian nutrient intake evaluation database: an essential tool for estimating nutrient intake data [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ; 83 1-7 art. 103286.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103286
Vancouver
Giuntini EB, Coelho KS, Grande F, Marchioni DML, Carli EF de, Sichieri R, Pereira RA, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. Brazilian nutrient intake evaluation database: an essential tool for estimating nutrient intake data [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ; 83 1-7 art. 103286.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103286
Giuntini, E. B., Menezes, E. W. de, Sardá, F. A. H., & Coelho, K. S. (2019). Fibras alimentares. In Alimentos funcionais e compostos bioativos. Barueri: Manole. Recuperado de https://usp.minhabiblioteca.com.br/#/books/9786555761955/epubcfi/6/32%5B%3Bvnd.vst.idref%3Dchapter3-1%5D!/4/2/56/2%5Bpage_36%5D%400:54.8
NLM
Giuntini EB, Menezes EW de, Sardá FAH, Coelho KS. Fibras alimentares [Internet]. In: Alimentos funcionais e compostos bioativos. Barueri: Manole; 2019. [citado 2022 jul. 06 ] Available from: https://usp.minhabiblioteca.com.br/#/books/9786555761955/epubcfi/6/32%5B%3Bvnd.vst.idref%3Dchapter3-1%5D!/4/2/56/2%5Bpage_36%5D%400:54.8
Vancouver
Giuntini EB, Menezes EW de, Sardá FAH, Coelho KS. Fibras alimentares [Internet]. In: Alimentos funcionais e compostos bioativos. Barueri: Manole; 2019. [citado 2022 jul. 06 ] Available from: https://usp.minhabiblioteca.com.br/#/books/9786555761955/epubcfi/6/32%5B%3Bvnd.vst.idref%3Dchapter3-1%5D!/4/2/56/2%5Bpage_36%5D%400:54.8
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GIUNTINI, Eliana Bistriche et al. 12th IFDC 2017 Special issue - Brazilian Nutrient Intake Evaluation Database: An essential tool for estimating nutrient intake data. Journal of Food Composition and Analysis, v. 83, p. art. 103286 [7], 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103286. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Giuntini, E. B., Lajolo, F. M., Menezes, E. W. de, Coelho, K. S., Grande, F., Marchioni, D. M. L., et al. (2019). 12th IFDC 2017 Special issue - Brazilian Nutrient Intake Evaluation Database: An essential tool for estimating nutrient intake data. Journal of Food Composition and Analysis, 83, art. 103286 [7]. doi:10.1016/j.jfca.2019.103286
NLM
Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de, Coelho KS, Grande F, Marchioni DML, Carli E de, Sichieri R, Pereira RA, Purgatto E, Franco BDG de M. 12th IFDC 2017 Special issue - Brazilian Nutrient Intake Evaluation Database: An essential tool for estimating nutrient intake data [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ;83 art. 103286 [7].[citado 2022 jul. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103286
Vancouver
Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de, Coelho KS, Grande F, Marchioni DML, Carli E de, Sichieri R, Pereira RA, Purgatto E, Franco BDG de M. 12th IFDC 2017 Special issue - Brazilian Nutrient Intake Evaluation Database: An essential tool for estimating nutrient intake data [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ;83 art. 103286 [7].[citado 2022 jul. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103286
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GOMES, Louise Rizzuto et al. Change in serum potassium is correlated with specific microbiome genera in chronic kidney disease patients undergoing unripe banana flour consumption without further dietary changes. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: , Universidade de São Paulo. . Acesso em: 06 jul. 2022. , 2018
APA
Gomes, L. R., Sardá, F. A. H., Gumbrevicius, I., Giuntini, E. B., Menezes, E. W. de, & Hoffmann, C. (2018). Change in serum potassium is correlated with specific microbiome genera in chronic kidney disease patients undergoing unripe banana flour consumption without further dietary changes. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: , Universidade de São Paulo.
NLM
Gomes LR, Sardá FAH, Gumbrevicius I, Giuntini EB, Menezes EW de, Hoffmann C. Change in serum potassium is correlated with specific microbiome genera in chronic kidney disease patients undergoing unripe banana flour consumption without further dietary changes. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 50 res. FCF095.[citado 2022 jul. 06 ]
Vancouver
Gomes LR, Sardá FAH, Gumbrevicius I, Giuntini EB, Menezes EW de, Hoffmann C. Change in serum potassium is correlated with specific microbiome genera in chronic kidney disease patients undergoing unripe banana flour consumption without further dietary changes. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 50 res. FCF095.[citado 2022 jul. 06 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GIUNTINI, Eliana Bistriche e MENEZES, Elizabete Wenzel de e LAJOLO, Franco Maria. Tabela nutricional atualizada traz alimentos mais consumidos no País [Depoimento a Ângela Trabbold]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://jornal.usp.br/ciencias/ciencias-da-saude/tabela-nutricional-atualizada-traz-os-alimentos-mais-consumidos-no-brasil/. Acesso em: 06 jul. 2022. , 2017
APA
Giuntini, E. B., Menezes, E. W. de, & Lajolo, F. M. (2017). Tabela nutricional atualizada traz alimentos mais consumidos no País [Depoimento a Ângela Trabbold]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://jornal.usp.br/ciencias/ciencias-da-saude/tabela-nutricional-atualizada-traz-os-alimentos-mais-consumidos-no-brasil/
NLM
Giuntini EB, Menezes EW de, Lajolo FM. Tabela nutricional atualizada traz alimentos mais consumidos no País [Depoimento a Ângela Trabbold] [Internet]. Jornal da USP. 2017 ; 1-3.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://jornal.usp.br/ciencias/ciencias-da-saude/tabela-nutricional-atualizada-traz-os-alimentos-mais-consumidos-no-brasil/
Vancouver
Giuntini EB, Menezes EW de, Lajolo FM. Tabela nutricional atualizada traz alimentos mais consumidos no País [Depoimento a Ângela Trabbold] [Internet]. Jornal da USP. 2017 ; 1-3.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://jornal.usp.br/ciencias/ciencias-da-saude/tabela-nutricional-atualizada-traz-os-alimentos-mais-consumidos-no-brasil/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTOS, Marina Quintas dos et al. Short-chain fatty acids (scfa) profile evaluation in patients with diabetes and chronic kidney disease in clinical assays with functional ingredient. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 06 jul. 2022. , 2017
APA
Santos, M. Q. dos, Sardá, F. A. H., Santos, A. de O., Gumbrevicius, I., Giuntini, E. B., Hoffmann, C., & Menezes, E. W. de. (2017). Short-chain fatty acids (scfa) profile evaluation in patients with diabetes and chronic kidney disease in clinical assays with functional ingredient. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Santos MQ dos, Sardá FAH, Santos A de O, Gumbrevicius I, Giuntini EB, Hoffmann C, Menezes EW de. Short-chain fatty acids (scfa) profile evaluation in patients with diabetes and chronic kidney disease in clinical assays with functional ingredient. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 14 res. FCF023.[citado 2022 jul. 06 ]
Vancouver
Santos MQ dos, Sardá FAH, Santos A de O, Gumbrevicius I, Giuntini EB, Hoffmann C, Menezes EW de. Short-chain fatty acids (scfa) profile evaluation in patients with diabetes and chronic kidney disease in clinical assays with functional ingredient. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 14 res. FCF023.[citado 2022 jul. 06 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Elaboração do banco de dados brasileiro para avaliação da ingestão de nutrientes. 2017, Anais.. São Paulo: SBAN, 2017. Disponível em: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Menezes, E. W. de, Marchioni, D. M. L., Giuntini, E. B., Grande, F., Coelho, K. S., Carli, E. de, et al. (2017). Elaboração do banco de dados brasileiro para avaliação da ingestão de nutrientes. In Resumos. São Paulo: SBAN. Recuperado de http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
NLM
Menezes EW de, Marchioni DML, Giuntini EB, Grande F, Coelho KS, Carli E de, Sichieri R, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM. Elaboração do banco de dados brasileiro para avaliação da ingestão de nutrientes [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
Vancouver
Menezes EW de, Marchioni DML, Giuntini EB, Grande F, Coelho KS, Carli E de, Sichieri R, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM. Elaboração do banco de dados brasileiro para avaliação da ingestão de nutrientes [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2017/wp-content/themes/DoBiz/Resumos_Trabalhos_Cientificos.pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SARDÁ, Fabiana Andréa Hoffmann et al. Impact of resistant starch from unripe banana flour on hunger, satiety, and glucose homeostasis in healthy volunteers. Journal of Functional Foods, v. 24, p. 63-74, 2016Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.jff.2016.04.001. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Sardá, F. A. H., Giuntini, E. B., Gomez, M. L. P. A., Lui, M. C. Y., Negrini, J. A. E., Tadini, C. C., et al. (2016). Impact of resistant starch from unripe banana flour on hunger, satiety, and glucose homeostasis in healthy volunteers. Journal of Functional Foods, 24, 63-74. doi:10.1016/j.jff.2016.04.001
NLM
Sardá FAH, Giuntini EB, Gomez MLPA, Lui MCY, Negrini JAE, Tadini CC, Lajolo FM, Menezes EW de. Impact of resistant starch from unripe banana flour on hunger, satiety, and glucose homeostasis in healthy volunteers [Internet]. Journal of Functional Foods. 2016 ; 24 63-74.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jff.2016.04.001
Vancouver
Sardá FAH, Giuntini EB, Gomez MLPA, Lui MCY, Negrini JAE, Tadini CC, Lajolo FM, Menezes EW de. Impact of resistant starch from unripe banana flour on hunger, satiety, and glucose homeostasis in healthy volunteers [Internet]. Journal of Functional Foods. 2016 ; 24 63-74.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jff.2016.04.001
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Impact of dietary fiber energy on the calculation of food total energy value in the Brazilian Food Composition Database. Food Chemistry. Oxford: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.01.051. Acesso em: 06 jul. 2022. , 2016
APA
Menezes, E. W. de, Grande, F., Giuntini, E. B., Lopes, T. do V. C., Dan, M. C. T., Prado, S. B. R. do, et al. (2016). Impact of dietary fiber energy on the calculation of food total energy value in the Brazilian Food Composition Database. Food Chemistry. Oxford: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.foodchem.2015.01.051
NLM
Menezes EW de, Grande F, Giuntini EB, Lopes T do VC, Dan MCT, Prado SBR do, Franco BDG de M, Charrondiére UR, Lajolo FM. Impact of dietary fiber energy on the calculation of food total energy value in the Brazilian Food Composition Database [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 193 128-133.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.01.051
Vancouver
Menezes EW de, Grande F, Giuntini EB, Lopes T do VC, Dan MCT, Prado SBR do, Franco BDG de M, Charrondiére UR, Lajolo FM. Impact of dietary fiber energy on the calculation of food total energy value in the Brazilian Food Composition Database [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 193 128-133.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.01.051
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Techniques to evaluate changes in the nutritional profile of food products. Journal of Food Composition and Analysis, v. 53, p. 1-6, 2016Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2016.08.007. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Prado, S. B. R. do, Giuntini, E. B., Grande, F., & Menezes, E. W. de. (2016). Techniques to evaluate changes in the nutritional profile of food products. Journal of Food Composition and Analysis, 53, 1-6. doi:10.1016/j.jfca.2016.08.007
NLM
Prado SBR do, Giuntini EB, Grande F, Menezes EW de. Techniques to evaluate changes in the nutritional profile of food products [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2016 ; 53 1-6.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2016.08.007
Vancouver
Prado SBR do, Giuntini EB, Grande F, Menezes EW de. Techniques to evaluate changes in the nutritional profile of food products [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2016 ; 53 1-6.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2016.08.007
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GRANDE, Fernanda et al. How do calculation method and food data source affect estimates of vitamin A content in foods and dietary intake?. Journal of Food Composition and Analysis, v. 46, p. 60-69, 2016Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2015.11.006. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Grande, F., Giuntini, E. B., Lajolo, F. M., & Menezes, E. W. de. (2016). How do calculation method and food data source affect estimates of vitamin A content in foods and dietary intake? Journal of Food Composition and Analysis, 46, 60-69. doi:10.1016/j.jfca.2015.11.006
NLM
Grande F, Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de. How do calculation method and food data source affect estimates of vitamin A content in foods and dietary intake? [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2016 ; 46 60-69.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2015.11.006
Vancouver
Grande F, Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de. How do calculation method and food data source affect estimates of vitamin A content in foods and dietary intake? [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2016 ; 46 60-69.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2015.11.006
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SOUZA, Gabriela Santos et al. Translation and validation of the Brazilian Portuguese version of the gastrointestinal symptom rating scale (GSRS) questionnaire. Arquivos de Gastroenterologia, v. 53, n. 3, p. 146-151, 2016Tradução . . Disponível em: http://www.scielo.br/pdf/ag/v53n3/1678-4219-ag-53-03-00146.pdf. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Souza, G. S., Sardá, F. A. H., Giuntini, E. B., Gumbrevicius, I., Morais, M. B. de, & Menezes, E. W. de. (2016). Translation and validation of the Brazilian Portuguese version of the gastrointestinal symptom rating scale (GSRS) questionnaire. Arquivos de Gastroenterologia, 53( 3), 146-151. doi:10.1590/S0004-28032016000300005
NLM
Souza GS, Sardá FAH, Giuntini EB, Gumbrevicius I, Morais MB de, Menezes EW de. Translation and validation of the Brazilian Portuguese version of the gastrointestinal symptom rating scale (GSRS) questionnaire [Internet]. Arquivos de Gastroenterologia. 2016 ; 53( 3): 146-151.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/ag/v53n3/1678-4219-ag-53-03-00146.pdf
Vancouver
Souza GS, Sardá FAH, Giuntini EB, Gumbrevicius I, Morais MB de, Menezes EW de. Translation and validation of the Brazilian Portuguese version of the gastrointestinal symptom rating scale (GSRS) questionnaire [Internet]. Arquivos de Gastroenterologia. 2016 ; 53( 3): 146-151.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/ag/v53n3/1678-4219-ag-53-03-00146.pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SARDÁ, Fabiana Andréa Hoffmann et al. Microbiota specific modulation by two different sources of unavailable carbohydrates. 2016, Anais.. Washington: ILSI, 2016. . Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Sardá, F. A. H., Giuntini, E. B., Taddei, C. R., Bushman, F. D., Hoffmann, C., & Menezes, E. W. de. (2016). Microbiota specific modulation by two different sources of unavailable carbohydrates. In Abstracts. Washington: ILSI.
NLM
Sardá FAH, Giuntini EB, Taddei CR, Bushman FD, Hoffmann C, Menezes EW de. Microbiota specific modulation by two different sources of unavailable carbohydrates. Abstracts. 2016 ;[citado 2022 jul. 06 ]
Vancouver
Sardá FAH, Giuntini EB, Taddei CR, Bushman FD, Hoffmann C, Menezes EW de. Microbiota specific modulation by two different sources of unavailable carbohydrates. Abstracts. 2016 ;[citado 2022 jul. 06 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LOPES, Tássia do Vale Cardoso et al. Compilation of mineral data: feasibility of updating the food composition database. Journal of Food Composition and Analysis, v. 39, p. 87-93, 2015Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2014.12.002. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Lopes, T. do V. C., Giuntini, E. B., Lajolo, F. M., Dan, M. C. T., & Menezes, E. W. de. (2015). Compilation of mineral data: feasibility of updating the food composition database. Journal of Food Composition and Analysis, 39, 87-93. doi:10.1016/j.jfca.2014.12.002
NLM
Lopes T do VC, Giuntini EB, Lajolo FM, Dan MCT, Menezes EW de. Compilation of mineral data: feasibility of updating the food composition database [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2015 ; 39 87-93.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2014.12.002
Vancouver
Lopes T do VC, Giuntini EB, Lajolo FM, Dan MCT, Menezes EW de. Compilation of mineral data: feasibility of updating the food composition database [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2015 ; 39 87-93.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2014.12.002
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LOPES, Tássia do Vale Cardoso et al. Brazilian Food Composition Database (TBCA-USP): Data compilation to serve the public good. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 65, n. 3, p. 186-192, 2015Tradução . . Disponível em: http://www.alanrevista.org/ediciones/2015/3/?i=art8. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Lopes, T. do V. C., Cyrillo, D. C., Giuntini, E. B., Lajolo, F. M., & Menezes, E. W. de. (2015). Brazilian Food Composition Database (TBCA-USP): Data compilation to serve the public good. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 65( 3), 186-192. Recuperado de http://www.alanrevista.org/ediciones/2015/3/?i=art8
NLM
Lopes T do VC, Cyrillo DC, Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de. Brazilian Food Composition Database (TBCA-USP): Data compilation to serve the public good [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2015 ; 65( 3): 186-192.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2015/3/?i=art8
Vancouver
Lopes T do VC, Cyrillo DC, Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de. Brazilian Food Composition Database (TBCA-USP): Data compilation to serve the public good [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2015 ; 65( 3): 186-192.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2015/3/?i=art8
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DAN, Milana Cara Tanasov et al. Colonic fermentation of unavailable carbohydrates from unripe banana and its influence over Glycemic control. Plant Foods for Human Nutrition, v. 70, n. 3, p. 297-303, 2015Tradução . . Disponível em: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26092708. Acesso em: 06 jul. 2022.
APA
Dan, M. C. T., Cardenette, G. H. L., Sardá, F. A. H., Giuntini, E. B., Pérez, L. A. B., Carpinelli, A. R., et al. (2015). Colonic fermentation of unavailable carbohydrates from unripe banana and its influence over Glycemic control. Plant Foods for Human Nutrition, 70( 3), 297-303. doi:10.1007/s11130-015-0493-6
NLM
Dan MCT, Cardenette GHL, Sardá FAH, Giuntini EB, Pérez LAB, Carpinelli AR, Lajolo FM, Menezes EW de. Colonic fermentation of unavailable carbohydrates from unripe banana and its influence over Glycemic control [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2015 ; 70( 3): 297-303.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26092708
Vancouver
Dan MCT, Cardenette GHL, Sardá FAH, Giuntini EB, Pérez LAB, Carpinelli AR, Lajolo FM, Menezes EW de. Colonic fermentation of unavailable carbohydrates from unripe banana and its influence over Glycemic control [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2015 ; 70( 3): 297-303.[citado 2022 jul. 06 ] Available from: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26092708