Source: Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. Unidades: FZEA, FMVZ
Subjects: ASPERGILLUS, FRANGOS DE CORTE, HIGIENE VETERINÁRIA, INSTALAÇÕES PARA ANIMAIS
ABNT
BURBARELLI, Maria Fernanda de Castro; LELIS, Karoline Deliberali; GODOY, Silvia Helena Seraphin de; et al. Reduction in the frequency of Aspergillus spp. in broiler facilities subjected to cleaning and disinfection. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, Salvador, Universidade Federal da Bahia, v. 21, p. 1-10, 2020. Disponível em: < https://doi.org/10.1590/s1519-99402121012020 > DOI: 10.1590/s1519-99402121012020.APA
Burbarelli, M. F. de C., Lelis, K. D., Godoy, S. H. S. de, Moro, M. E. G., Bordin, R. de A., Fernandes, A. M., & Albuquerque, R. de. (2020). Reduction in the frequency of Aspergillus spp. in broiler facilities subjected to cleaning and disinfection. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, 21, 1-10. doi:10.1590/s1519-99402121012020NLM
Burbarelli MF de C, Lelis KD, Godoy SHS de, Moro MEG, Bordin R de A, Fernandes AM, Albuquerque R de. Reduction in the frequency of Aspergillus spp. in broiler facilities subjected to cleaning and disinfection [Internet]. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. 2020 ; 21 1-10.Available from: https://doi.org/10.1590/s1519-99402121012020Vancouver
Burbarelli MF de C, Lelis KD, Godoy SHS de, Moro MEG, Bordin R de A, Fernandes AM, Albuquerque R de. Reduction in the frequency of Aspergillus spp. in broiler facilities subjected to cleaning and disinfection [Internet]. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. 2020 ; 21 1-10.Available from: https://doi.org/10.1590/s1519-99402121012020