Effect of vitamin E and selenium on resistance to oxidative stress in chicken breast muscle (2000)
Source: Resumos. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular. Unidades: FZEA, IQ, FMVZ
Subjects: BIOQUÍMICA, VITAMINAS, SELÊNIO
ABNT
AVANZO, José Luis et al. Effect of vitamin E and selenium on resistance to oxidative stress in chicken breast muscle. 2000, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular, 2000. . Acesso em: 01 nov. 2024.APA
Avanzo, J. L., Pugine, S. M. P., Baruel, L. F., Kogeyama, C., Colepicolo, P., Mendonça Júnior, C. X. de, et al. (2000). Effect of vitamin E and selenium on resistance to oxidative stress in chicken breast muscle. In Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular.NLM
Avanzo JL, Pugine SMP, Baruel LF, Kogeyama C, Colepicolo P, Mendonça Júnior CX de, Zanetti MA, Faria DE de, César MC. Effect of vitamin E and selenium on resistance to oxidative stress in chicken breast muscle. Resumos. 2000 ;[citado 2024 nov. 01 ]Vancouver
Avanzo JL, Pugine SMP, Baruel LF, Kogeyama C, Colepicolo P, Mendonça Júnior CX de, Zanetti MA, Faria DE de, César MC. Effect of vitamin E and selenium on resistance to oxidative stress in chicken breast muscle. Resumos. 2000 ;[citado 2024 nov. 01 ]