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  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, ALGAS MARINHAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BATISTA-GONZALEZ, Ana Elsa et al. Analysis of in vitro and in vivo antioxidant properties of hydrophilic fractions from the seaweed Halimeda monile L. Journal of Food Biochemistry, v. 36, n. 2, p. 189-197, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2010.00525.x. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Batista-Gonzalez, A. E., Silva, A. M. de O. e, Vidal-Novoa, A., Pinto, J. R., Mancini, D. A. P., & Mancini-Filho, J. (2012). Analysis of in vitro and in vivo antioxidant properties of hydrophilic fractions from the seaweed Halimeda monile L. Journal of Food Biochemistry, 36( 2), 189-197. doi:10.1111/j.1745-4514.2010.00525.x
    • NLM

      Batista-Gonzalez AE, Silva AM de O e, Vidal-Novoa A, Pinto JR, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Analysis of in vitro and in vivo antioxidant properties of hydrophilic fractions from the seaweed Halimeda monile L. [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2012 ; 36( 2): 189-197.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2010.00525.x
    • Vancouver

      Batista-Gonzalez AE, Silva AM de O e, Vidal-Novoa A, Pinto JR, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Analysis of in vitro and in vivo antioxidant properties of hydrophilic fractions from the seaweed Halimeda monile L. [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2012 ; 36( 2): 189-197.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2010.00525.x
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, LIPOPROTEÍNAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COSTA-MUGICA, Ariana et al. Inhibition of LDL-oxidation and antioxidant properties related to polyphenol content of hydrophilic fractions from seaweed Halimeda Incrassata (Ellis) Lamouroux. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 48, n. 1, p. 31-37, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1984-82502012000100004. Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Costa-Mugica, A., Batista-Gonzalez, A. E., Mondejar, D., Soto-López, Y., Brito-Navarro, V., Vásquez, A. M., et al. (2012). Inhibition of LDL-oxidation and antioxidant properties related to polyphenol content of hydrophilic fractions from seaweed Halimeda Incrassata (Ellis) Lamouroux. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 48( 1), 31-37. doi:10.1590/s1984-82502012000100004
    • NLM

      Costa-Mugica A, Batista-Gonzalez AE, Mondejar D, Soto-López Y, Brito-Navarro V, Vásquez AM, Brömme D, Zaldívar-Muñoz C, Vidal-Novoa A, Silva AM de O e, Mancini-Filho J. Inhibition of LDL-oxidation and antioxidant properties related to polyphenol content of hydrophilic fractions from seaweed Halimeda Incrassata (Ellis) Lamouroux [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 1): 31-37.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502012000100004
    • Vancouver

      Costa-Mugica A, Batista-Gonzalez AE, Mondejar D, Soto-López Y, Brito-Navarro V, Vásquez AM, Brömme D, Zaldívar-Muñoz C, Vidal-Novoa A, Silva AM de O e, Mancini-Filho J. Inhibition of LDL-oxidation and antioxidant properties related to polyphenol content of hydrophilic fractions from seaweed Halimeda Incrassata (Ellis) Lamouroux [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 1): 31-37.[citado 2024 ago. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502012000100004
  • Source: Ars Pharmaceutica. Unidade: FCF

    Subjects: ANÁLISE TOXICOLÓGICA, ALGAS MARINHAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIDAL-NOVOA, Alexis et al. Evaluaciones tocicológicas de un extracto acuoso del alga marina Bryothamnion triquetrum (Gmelin) M.A.Howe en estudios in vitro y modelos animales. Ars Pharmaceutica, v. 53, n. 2, p. 15-20, 2012Tradução . . Acesso em: 02 ago. 2024.
    • APA

      Vidal-Novoa, A., Fallareno-Linares, A., Labañino, M., Sánchez Lamar, A., Batista-Gonzalez, A. E., Silva, A. M. O., & Mancini-Filho, J. (2012). Evaluaciones tocicológicas de un extracto acuoso del alga marina Bryothamnion triquetrum (Gmelin) M.A.Howe en estudios in vitro y modelos animales. Ars Pharmaceutica, 53( 2), 15-20.
    • NLM

      Vidal-Novoa A, Fallareno-Linares A, Labañino M, Sánchez Lamar A, Batista-Gonzalez AE, Silva AMO, Mancini-Filho J. Evaluaciones tocicológicas de un extracto acuoso del alga marina Bryothamnion triquetrum (Gmelin) M.A.Howe en estudios in vitro y modelos animales. Ars Pharmaceutica. 2012 ; 53( 2): 15-20.[citado 2024 ago. 02 ]
    • Vancouver

      Vidal-Novoa A, Fallareno-Linares A, Labañino M, Sánchez Lamar A, Batista-Gonzalez AE, Silva AMO, Mancini-Filho J. Evaluaciones tocicológicas de un extracto acuoso del alga marina Bryothamnion triquetrum (Gmelin) M.A.Howe en estudios in vitro y modelos animales. Ars Pharmaceutica. 2012 ; 53( 2): 15-20.[citado 2024 ago. 02 ]

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