Fonte: Resumenes de Trabajos. Nome do evento: Congreso Latinoamericano de Microbiología e Higiene de Alimentos. Unidade: FCF
Assuntos: SALAME, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS
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ABNT
VANZIN, C. e SAAD, Susana Marta Isay. Effect of the addition of cultures over the microbial profile and the survival of Staphylococcus aureus in Italian salami. 2002, Anais.. Santiago: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2002. . Acesso em: 01 out. 2024.APA
Vanzin, C., & Saad, S. M. I. (2002). Effect of the addition of cultures over the microbial profile and the survival of Staphylococcus aureus in Italian salami. In Resumenes de Trabajos. Santiago: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Vanzin C, Saad SMI. Effect of the addition of cultures over the microbial profile and the survival of Staphylococcus aureus in Italian salami. Resumenes de Trabajos. 2002 ;[citado 2024 out. 01 ]Vancouver
Vanzin C, Saad SMI. Effect of the addition of cultures over the microbial profile and the survival of Staphylococcus aureus in Italian salami. Resumenes de Trabajos. 2002 ;[citado 2024 out. 01 ]