Source: Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. Unidade: FCF
Subjects: FARMACOLOGIA, MEDICAMENTO
ABNT
KEDOR-HACKMANN, Erika Rosa Maria e VALS, N R M e SANTORO, Maria Inês Rocha Miritello. Determination of acetylsalicylic acids in effervescent tablets by high performance liquid chromatography and uv-multicomponent spectrophotometry. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo, v. 33, n. 1, p. 53-58, 1997Tradução . . Acesso em: 29 set. 2024.APA
Kedor-Hackmann, E. R. M., Vals, N. R. M., & Santoro, M. I. R. M. (1997). Determination of acetylsalicylic acids in effervescent tablets by high performance liquid chromatography and uv-multicomponent spectrophotometry. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo, 33( 1), 53-58.NLM
Kedor-Hackmann ERM, Vals NRM, Santoro MIRM. Determination of acetylsalicylic acids in effervescent tablets by high performance liquid chromatography and uv-multicomponent spectrophotometry. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. 1997 ; 33( 1): 53-58.[citado 2024 set. 29 ]Vancouver
Kedor-Hackmann ERM, Vals NRM, Santoro MIRM. Determination of acetylsalicylic acids in effervescent tablets by high performance liquid chromatography and uv-multicomponent spectrophotometry. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. 1997 ; 33( 1): 53-58.[citado 2024 set. 29 ]