Filtros : "Telis Romero, Javier" "Pesquisa Agropecuária Brasileira" "FZEA" Removidos: "FARIA, DOUGLAS EMYGDIO DE" "Portugal" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Pesquisa Agropecuária Brasileira. Unidade: FZEA

    Subjects: ENGENHARIA DE ALIMENTOS, SECAGEM DE ALIMENTOS, UVA, AZEITE

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TELIS, Vânia Regina Nicoletti et al. Drying rates of Rubi grapes submitted to chemical pretreatments for raisin production. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 41, n. 3, p. 503-509, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2006000300018. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Telis, V. R. N., Lourençon, V. A., Gabas, A. L., & Telis Romero, J. (2006). Drying rates of Rubi grapes submitted to chemical pretreatments for raisin production. Pesquisa Agropecuária Brasileira, 41( 3), 503-509. doi:10.1590/s0100-204x2006000300018
    • NLM

      Telis VRN, Lourençon VA, Gabas AL, Telis Romero J. Drying rates of Rubi grapes submitted to chemical pretreatments for raisin production [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2006 ; 41( 3): 503-509.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2006000300018
    • Vancouver

      Telis VRN, Lourençon VA, Gabas AL, Telis Romero J. Drying rates of Rubi grapes submitted to chemical pretreatments for raisin production [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2006 ; 41( 3): 503-509.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2006000300018
  • Source: Pesquisa Agropecuária Brasileira. Unidade: FZEA

    Subjects: JACARÉ, CRIAÇÃO ANIMAL, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TELIS, Vânia Regina Nicoletti et al. Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 38, n. 4, p. 529-535, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2003000400012. Acesso em: 13 nov. 2024.
    • APA

      Telis, V. R. N., Romanelli, P. F., Gabas, A. L., & Telis Romero, J. (2003). Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle. Pesquisa Agropecuária Brasileira, 38( 4), 529-535. doi:10.1590/s0100-204x2003000400012
    • NLM

      Telis VRN, Romanelli PF, Gabas AL, Telis Romero J. Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2003 ; 38( 4): 529-535.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2003000400012
    • Vancouver

      Telis VRN, Romanelli PF, Gabas AL, Telis Romero J. Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2003 ; 38( 4): 529-535.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2003000400012

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024