Filtros : "Takahashi, Cristina Keiko" Limpar


  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: IQ

    Subjects: BIOQUÍMICA, EXPRESSÃO GÊNICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TAKAHASHI, Cristina Keiko e LIANG, Yu Wei e PUEYO, Manuel Troyano. Phaseolin RFLP in bean (Phaseolus vulgaris) cultivars. Journal of Food Biochemistry, v. 24, n. 2, p. 129-145, 2000Tradução . . Acesso em: 13 out. 2024.
    • APA

      Takahashi, C. K., Liang, Y. W., & Pueyo, M. T. (2000). Phaseolin RFLP in bean (Phaseolus vulgaris) cultivars. Journal of Food Biochemistry, 24( 2), 129-145.
    • NLM

      Takahashi CK, Liang YW, Pueyo MT. Phaseolin RFLP in bean (Phaseolus vulgaris) cultivars. Journal of Food Biochemistry. 2000 ; 24( 2): 129-145.[citado 2024 out. 13 ]
    • Vancouver

      Takahashi CK, Liang YW, Pueyo MT. Phaseolin RFLP in bean (Phaseolus vulgaris) cultivars. Journal of Food Biochemistry. 2000 ; 24( 2): 129-145.[citado 2024 out. 13 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024