The kitchen is ours: developing cookings kills in the community (2017)
Source: Annals of Nutrition and Metabolism. Conference titles: International Congress of Nutrition. Unidade: FSP
Subjects: ALIMENTOS, HABILIDADES PARA AUTOCUIDADO, CULINÁRIA, APRENDIZAGEM DE HABILIDADE, DIETA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GERALDO, Ana Paula Gines et al. The kitchen is ours: developing cookings kills in the community. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1159/000480486. Acesso em: 03 out. 2024. , 2017APA
Geraldo, A. P. G., Chechi, L. I. R., Sousa, J. F. de, Mello, A. T. de, Vieira, F. G. K., Assis, M. A. A. de, et al. (2017). The kitchen is ours: developing cookings kills in the community. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. doi:10.1159/000480486NLM
Geraldo APG, Chechi LIR, Sousa JF de, Mello AT de, Vieira FGK, Assis MAA de, Di Pietro PF, Boaventura BCB, Pinto e Silva MEM. The kitchen is ours: developing cookings kills in the community [Internet]. Annals of Nutrition and Metabolism. 2017 ; 71 1264.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1159/000480486Vancouver
Geraldo APG, Chechi LIR, Sousa JF de, Mello AT de, Vieira FGK, Assis MAA de, Di Pietro PF, Boaventura BCB, Pinto e Silva MEM. The kitchen is ours: developing cookings kills in the community [Internet]. Annals of Nutrition and Metabolism. 2017 ; 71 1264.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1159/000480486