Filtros : "Schaffner, Donald" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM. Unidades: FCF, ESALQ

    Subjects: SALMONELLA, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS

    PrivadoAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PADOVANI, Nicolle Ferraz de Arruda et al. Quantitative assessment of the impact of vegetable washing and storage temperature on the risk of illness caused by Salmonella. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm. Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Padovani, N. F. de A., Franco, B. D. G. de M., Maffei, D. F., & Schaffner, D. (2023). Quantitative assessment of the impact of vegetable washing and storage temperature on the risk of illness caused by Salmonella. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • NLM

      Padovani NF de A, Franco BDG de M, Maffei DF, Schaffner D. Quantitative assessment of the impact of vegetable washing and storage temperature on the risk of illness caused by Salmonella [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • Vancouver

      Padovani NF de A, Franco BDG de M, Maffei DF, Schaffner D. Quantitative assessment of the impact of vegetable washing and storage temperature on the risk of illness caused by Salmonella [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024