Effect of pasteurization on the decay of Mycobacterium bovis in milk cream (2016)
Source: Semina: Ciências Agrárias. Unidades: FMVZ, FM
Subjects: MYCOBACTERIUM BOVIS, PASTEURIZAÇÃO, ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL, TUBERCULOSE
ABNT
RODRIGUES, Lívia de Andrade et al. Effect of pasteurization on the decay of Mycobacterium bovis in milk cream. Semina: Ciências Agrárias, v. 37, n. 5, p. 3737-3742, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2016v37n5Supl2p3737. Acesso em: 04 out. 2024.APA
Rodrigues, L. de A., Starikoff, K. R., Souza, G. O. de, Ferreira Neto, J. S., Ferreira, F., Amaku, M., et al. (2016). Effect of pasteurization on the decay of Mycobacterium bovis in milk cream. Semina: Ciências Agrárias, 37( 5), 3737-3742. doi:10.5433/1679-0359.2016v37n5Supl2p3737NLM
Rodrigues L de A, Starikoff KR, Souza GO de, Ferreira Neto JS, Ferreira F, Amaku M, Dias RA, Grisi Filho JH de H, Gonçalves VSP, Cortez A, Heinemann MB, Telles EO. Effect of pasteurization on the decay of Mycobacterium bovis in milk cream [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2016 ; 37( 5): 3737-3742.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2016v37n5Supl2p3737Vancouver
Rodrigues L de A, Starikoff KR, Souza GO de, Ferreira Neto JS, Ferreira F, Amaku M, Dias RA, Grisi Filho JH de H, Gonçalves VSP, Cortez A, Heinemann MB, Telles EO. Effect of pasteurization on the decay of Mycobacterium bovis in milk cream [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2016 ; 37( 5): 3737-3742.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2016v37n5Supl2p3737