Fonte: Memórias do Instituto Butantan. Nome do evento: Annual Scientific Meeting. Unidade: FCF
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ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Evaluation of natural compounds from oregano (Origanum vulgare, l) on inactivation of influenza virus in host animals. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 14 ago. 2024. , 2008APA
Mancini, D. A. P., Mendonça, R. M. Z., Pinto, J. R., Rizzo, M. A., Stroibel, R. C., & Mancini-Filho, J. (2008). Evaluation of natural compounds from oregano (Origanum vulgare, l) on inactivation of influenza virus in host animals. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pinto JR, Rizzo MA, Stroibel RC, Mancini-Filho J. Evaluation of natural compounds from oregano (Origanum vulgare, l) on inactivation of influenza virus in host animals. Memórias do Instituto Butantan. 2008 ; 65[citado 2024 ago. 14 ]Vancouver
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pinto JR, Rizzo MA, Stroibel RC, Mancini-Filho J. Evaluation of natural compounds from oregano (Origanum vulgare, l) on inactivation of influenza virus in host animals. Memórias do Instituto Butantan. 2008 ; 65[citado 2024 ago. 14 ]