Filtros : "Raucci, Guilherme Silva" Removido: "CERRI, CARLOS CLEMENTE" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Unidade: CENA

    Subjects: AGRICULTURA, AQUECIMENTO GLOBAL, EFEITO ESTUFA, GASES, RESÍDUOS AGRÍCOLAS, SUSTENTABILIDADE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAUCCI, Guilherme Silva. Greenhouse gas assessment of Brazilian soybean production and postharvest nitrous oxide emissions from crop residues decomposition. 2015. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2015. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64135/tde-30032015-151057/. Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Raucci, G. S. (2015). Greenhouse gas assessment of Brazilian soybean production and postharvest nitrous oxide emissions from crop residues decomposition (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64135/tde-30032015-151057/
    • NLM

      Raucci GS. Greenhouse gas assessment of Brazilian soybean production and postharvest nitrous oxide emissions from crop residues decomposition [Internet]. 2015 ;[citado 2024 ago. 25 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64135/tde-30032015-151057/
    • Vancouver

      Raucci GS. Greenhouse gas assessment of Brazilian soybean production and postharvest nitrous oxide emissions from crop residues decomposition [Internet]. 2015 ;[citado 2024 ago. 25 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64135/tde-30032015-151057/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024