Fonte: Antioxidants. Unidade: FCF
Assuntos: COMPOSTOS FENÓLICOS, ANTIOXIDANTES
ABNT
ARAÚJO, Keline Medeiros de et al. Identification of phenolic compounds and evaluation of antioxidant and antimicrobial properties of Euphorbia tirucalli L. Antioxidants, v. 3, n. 1, p. 159-175, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/antiox3010159. Acesso em: 05 nov. 2024.APA
Araújo, K. M. de, Lima, A. de, Silva, J. do N., Rodrigues, L. L., Amorim, A. G. N., Quelemes, P. V., et al. (2014). Identification of phenolic compounds and evaluation of antioxidant and antimicrobial properties of Euphorbia tirucalli L. Antioxidants, 3( 1), 159-175. doi:10.3390/antiox3010159NLM
Araújo KM de, Lima A de, Silva J do N, Rodrigues LL, Amorim AGN, Quelemes PV, Santos RC dos, Rocha JA, Andrades ÉO de, Leite JRSA, Mancini-Filho J, Trindade RA da. Identification of phenolic compounds and evaluation of antioxidant and antimicrobial properties of Euphorbia tirucalli L. [Internet]. Antioxidants. 2014 ; 3( 1): 159-175.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3390/antiox3010159Vancouver
Araújo KM de, Lima A de, Silva J do N, Rodrigues LL, Amorim AGN, Quelemes PV, Santos RC dos, Rocha JA, Andrades ÉO de, Leite JRSA, Mancini-Filho J, Trindade RA da. Identification of phenolic compounds and evaluation of antioxidant and antimicrobial properties of Euphorbia tirucalli L. [Internet]. Antioxidants. 2014 ; 3( 1): 159-175.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3390/antiox3010159