Source: Abstracts. Conference titles: Congreso Latinoamericano de Nutrición. Unidade: FCF
Assunto: TABELA DE COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Brasil foods reference electronic register (RER): a tool to facilitate compilation of food composition data. 2012, Anais.. La Habana: Sociedad Latinoamericana de Nutrición, 2012. . Acesso em: 08 nov. 2024.APA
Menezes, E. W. de, Giuntini, E. B., Melo, A. T. de, Grande, F. M., Lopes, T. do V. C., Mazzini, E. R., et al. (2012). Brasil foods reference electronic register (RER): a tool to facilitate compilation of food composition data. In Abstracts. La Habana: Sociedad Latinoamericana de Nutrición.NLM
Menezes EW de, Giuntini EB, Melo AT de, Grande FM, Lopes T do VC, Mazzini ER, Prado SB, Lajolo FM. Brasil foods reference electronic register (RER): a tool to facilitate compilation of food composition data. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 08 ]Vancouver
Menezes EW de, Giuntini EB, Melo AT de, Grande FM, Lopes T do VC, Mazzini ER, Prado SB, Lajolo FM. Brasil foods reference electronic register (RER): a tool to facilitate compilation of food composition data. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 08 ]