Source: BioEnergy Research. Unidade: ICB
Assunto: MICROBIOLOGIA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ROBL, Diogo et al. Use of ascomycete extracts in enzymatic cocktail formulations increases sugar cane bagasse hydrolysis. BioEnergy Research, v. 9, n. 2, p. 559-565, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12155-016-9721-7. Acesso em: 20 set. 2024.APA
Robl, D., Costa, P. dos S., Rabelo, S. C., Delabona, P. da S., Lima, D. J. da S., Padilla, G., & Pradellla, J. G. da C. (2016). Use of ascomycete extracts in enzymatic cocktail formulations increases sugar cane bagasse hydrolysis. BioEnergy Research, 9( 2), 559-565. doi:10.1007/s12155-016-9721-7NLM
Robl D, Costa P dos S, Rabelo SC, Delabona P da S, Lima DJ da S, Padilla G, Pradellla JG da C. Use of ascomycete extracts in enzymatic cocktail formulations increases sugar cane bagasse hydrolysis [Internet]. BioEnergy Research. 2016 ; 9( 2): 559-565.[citado 2024 set. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-016-9721-7Vancouver
Robl D, Costa P dos S, Rabelo SC, Delabona P da S, Lima DJ da S, Padilla G, Pradellla JG da C. Use of ascomycete extracts in enzymatic cocktail formulations increases sugar cane bagasse hydrolysis [Internet]. BioEnergy Research. 2016 ; 9( 2): 559-565.[citado 2024 set. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-016-9721-7