An analysis of the times of stoppages of equipments in a food industry: a case study (2020)
Fonte: Revista Produção Online. Unidade: FMRP
Assuntos: TEMPOS ESTATÍSTICOS, MODELAGEM DE DADOS, ANÁLISE DE VARIÂNCIA
ABNT
PANDOLFI, Marcos Alberto Claudio et al. An analysis of the times of stoppages of equipments in a food industry: a case study. Revista Produção Online, v. 20, n. 1, p. 275-295, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.14488/1676-1901.v20i1.3525. Acesso em: 07 nov. 2024.APA
Pandolfi, M. A. C., Komninakis, D., Piratelli, C. L., Costa, V. M. H. de M., & Achcar, J. A. (2020). An analysis of the times of stoppages of equipments in a food industry: a case study. Revista Produção Online, 20( 1), 275-295. doi:10.14488/1676-1901.v20i1.3525NLM
Pandolfi MAC, Komninakis D, Piratelli CL, Costa VMH de M, Achcar JA. An analysis of the times of stoppages of equipments in a food industry: a case study [Internet]. Revista Produção Online. 2020 ; 20( 1): 275-295.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.14488/1676-1901.v20i1.3525Vancouver
Pandolfi MAC, Komninakis D, Piratelli CL, Costa VMH de M, Achcar JA. An analysis of the times of stoppages of equipments in a food industry: a case study [Internet]. Revista Produção Online. 2020 ; 20( 1): 275-295.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.14488/1676-1901.v20i1.3525