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  • Source: Revista de Nutrição. Unidade: FMRP

    Subjects: ALIMENTAÇÃO ENTERAL, QUALIDADE DOS ALIMENTOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      GERALDI, Marina Vilar et al. Pictorial instrument to guide the classification of foods in the dietary Guidelines for the Brazilian Population. Revista de Nutrição, v. 30, n. 1, p. 137-144, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-9865201700010001. Acesso em: 20 ago. 2024.
    • APA

      Geraldi, M. V., Leite, I. Q., Pinto, S. N., & Diez Garcia, R. W. (2017). Pictorial instrument to guide the classification of foods in the dietary Guidelines for the Brazilian Population. Revista de Nutrição, 30( 1), 137-144. doi:10.1590/1678-9865201700010001
    • NLM

      Geraldi MV, Leite IQ, Pinto SN, Diez Garcia RW. Pictorial instrument to guide the classification of foods in the dietary Guidelines for the Brazilian Population [Internet]. Revista de Nutrição. 2017 ; 30( 1): 137-144.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-9865201700010001
    • Vancouver

      Geraldi MV, Leite IQ, Pinto SN, Diez Garcia RW. Pictorial instrument to guide the classification of foods in the dietary Guidelines for the Brazilian Population [Internet]. Revista de Nutrição. 2017 ; 30( 1): 137-144.[citado 2024 ago. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-9865201700010001

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